Evaluat la 10 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client)

Platformă

Regiune

Cooperativ

, ,

Controller

- Recenzii: 1 - Evaluare:
Micro Machines World Series Box Art

Legenda se întoarce! Micro Machines World Series combină nebunia palpitantă a curselor cu mașini micro cu strategii de luptă în echipă epice, desfășurându-se în decoruri interactive extraordinare ale casei de zi cu zi! Folosește blasterul NERF, încearcă să eviți blocajele, și dezlănțuie haos multiplayer în miniatură asupra lumii!

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

 • Locații legendare: Oferind scenarii iconice precum bucătăria și masa de biliard, printre altele, jocul include noi locații și arene, cum ar fi grădina și atelierul. Micro Machines World Series are pregătite pentru jucători 10 piste de curse și 15 arene de luptă!
 • Scenarii și decoruri interactive: Teleportoare, catapulte, ventilatoare gigant, etc adăuga chiar mai multă distracție și astfel nici o cursă nu va semăna cu alta!
 • Vehicule personalizabile: O serie de vehicule în miniatură uimitoare, fiecare cu propriul set de abilități și arme, plus o gamă masivă de opțiuni de personalizare!
 • Licențe Hasbro Oficiale: Bucurându-se de o serie de vehicule licențiate Hasbro, jucătorii se vor întâlnii cu vehicule precum NERF, G.I. JOE, Hungry Hungry Hippos și Ouija!
 • Racing clasic în miniatură: Micro Machines oferă moduri de curse și pentru puriștii, inclusiv modul de eliminare! Folosește o varietate foarte mare de arme, piste interactive, skin-uri unice, și kill markers pentru a câștiga!
 • Noi moduri de luptă: Până la 12 jucători vor putea concura în arene mari, moduri multiple care dovedesc că un singur Takedown este la fel de satisfăcător ca și câștigarea unei curse!
 • Joacă în echipă: Joacă împreună cu prietenii pentru a creea sinergii de joc ce pot schimba soarta unei întregi runde!
 • Multiplayer Online și Offline – Dispunând de un sistem de clasamente, provocări și concursuri regulate, sezoane, liste de joc și multiple divizii, Micro Machines: World Series conferă o experiență competitivă atât online cât și offline.
Micro Machines: World Series se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Micro Machines: World Series

Micro Machines: World Series

Dată lansare

23 Iunie 2017

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Racing

Producator

Codemasters

1 recenzie pentru Micro Machines: World Series

 1. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
  Foarte interesant jocul, il astept cu nerabdare. Ma duce cu gandul la clasicul Re-Volt.

Revizuiți “Micro Machines: World Series”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.