Evaluat la 10 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client)

Platformă

Disponibil

Gen

,

Regiune

- Recenzii: 1 - Evaluare:
mass-effect-andromeda-box-art

Mass Effect: Andromeda te duce în galaxia Andromeda, mult dincolo de Calea Lactee. Acolo, vei conduce lupta noastră pentru o casă nouă, pe teritoriul ostil – unde noi suntem extratereștri.

 

Joaca ca Pathfinder – un lider al unui pluton de exploratori militari – cu un sistem de progresie și personalizare profund. Aceasta este următorul capitol din povestea omenirii, iar alegerile tale pe tot parcursul jocului vor determina în cele din urmă supraviețuirea noastră în galaxia Andromeda.

 

Pe măsură ce vei descoperi misterele galaxiei Andromeda și cu soarta omenirii pe umerii tăi – Trebuie să te întrebi … Cât de departe ai merge?

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

Devino Pathfinder – Plănuiește propriul curs într-o galaxie nouă periculoasă. Dezlega misterele galaxiei Andromeda în timp ce descoperi lumi extraterestre bogate, în căutarea unei noi case pentru omenirie.

Întoarce-te la universul Mass Effect pe care îl iubești – Condu primii oameni din Andromeda într-o căutare disperată pentru noua noastră casă. În acest nou capitol al seriei Mass Effect, te vei întâlni și recruta noi personaje interesante prins într-o saga spațială epică umplută de mister și conflict galactic.

Luptă ca niciodată –  Noi adiții precum cover destructibil, salturi bostat care adaugă verticalitate și toate noile arme și Biotics fac lupta mai palpitantă ca niciodată.

Joacă așa cum vrei – Construiește un erou formidabil cu arme uimitoare, puteri și tehnologie. Cu un skill tree și arme mult mai flexibile, poți reproduce stilul tău de joc pentru a te face de neoprit împotriva puternicilor inamici extratereștri.

Alătură-te Forțelor APEX – Modul multiplayer din Mass Effect Andromeda te va pune într-o experiență de echipă, 4 jucători co-op, bazată pe clase. Fă echipă cu trei dintre prietenii tăi pentru a înfrânge amenințarea inamică și pentru a proteja interesele Inițiativei Andromeda.

Mass Effect Andromeda se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Origin

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Origin pe adresa de e-mail.

Mass Effect Andromeda

Mass Effect Andromeda

Dată lansare

21 Martie 2017

Platformă

PC PS4 Wii U Xbox One

Gen

RPG

Producator

BioWare

1 recenzie pentru Mass Effect Andromeda

  1. – Evaluat la 10 din 10
    Va fi spectaculos jocul, asteptarea cred ca ma va termina, dar si odata lansattt, 3 zile si trei nopti stim noi ce se intampla.

Revizuiți “Mass Effect Andromeda”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.