Mafia III – Season Pass conferă acces la trei expansiuni  majore pe parcursul unui an, fiecare introducând noi povestiri criminale, personaje și caracteristici de joc specifice lumii New Bordeaux. În plus, oferă acces la vehicule, arme exclusive și mult mai multe urmând tematica fiecărei expansiuni.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

 

  • Faster, Baby! – Vehicule rapide, urmăriri dramatice și cascadorii explozive devin punctul central atunci când Lincoln i se alătură personajului Roxy Laveau, pentru a opri șeriful corupt care terorizează activiștii drepturilor civile de la periferia orașului New Bordeaux.
  • Sign of the Times – Un șir de crime efectuate sub forma unui ritual înspăimântă cetățenii orașului New Bordeaux, aducându-i pe marginea terorii. La cererea Părintelui James, Lincoln, acceptă să vâneze cultul responsabil, o căutare care îl va duce de la inima întunecată a vechii mlaștină la ținutul plin de droguri și contra-cultură din interiorul orașului.
  • Stones Unturned – Atunci când un rival nemilos reapare în New Bordeaux, Lincoln trebuie să își unească forțele cu agentul CIA, John Donovan pentru a încheia un război personal care a început în junglele sfâșiate de război din Vietnam.
Vezi toate produsele din seria
Mafia
Mafia III – Season Pass se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Atenție, Mafia III – Season Pass poate fi activat doar în Europa!
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Mafia III

Mafia III

Dată lansare

7 Octombrie 2016

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

Hangar 13

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Mafia III – Season Pass”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.