Evaluat la 8.66 din 10 bazat pe 3 recenzii (3 recenzii clienți)

Platformă

Disponibil

Regiune

Controller

- Recenzii: 3 - Evaluare:
Mad Max Box Art

Mad Max oferă un gameplay inovativ într-un cadru post apocaliptic open world unde vehiculele sunt cheia supraviețuirii.

 

Jucătorii vor deveni Mad Max, un războinic singuratic care trebuie să lupte pentru a rămâne în viață în pustietate. Luptele se vor desfășura atât corp la corp cât și în bătălii vehiculare antrenante împotriva bandelor sălbatice de bandiți.

 

În urma furtului vehicului său iconic Interceptor, Max trebuie să se alieze cu un talentat, dar ciudat, mecanic numit Chumbucket și alții pentru a construi cel mai bun vehiculul de război pentru a scăpa de Wasteland periculos.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

– Fii Mad Max – Devino războinicul legendar post-apocaliptic Mad Max. Construiește și modernizează echipamentele și armele lui Max pentru a supraviețui prin combinarea luptei corp la corp, gunplay și tehnici tactice. Gamerii trebuie să ia decizii dificile pentru a scăpa de pustietate.

– Un deșert primal imersiv – Explorează lumea întunecată, dinamic în timp ce vei explora peisajele periculoase, condiții ostile și bande mortale de jefuitori.

– Gunoiul este o comoară – Fiecare rest găsit este important și poate fi utilizat pentru a îmbunătăți și a sporii echipamentele, armele și vehiculele. Jucători pot ataca bazele inamiciilor pentru a primii aces la resurse valoroase.

– Supraviețuieste unui peisaj Open-World – Supraviețuirea nu este ușoră. Jucătorii se războiesc cu facțiuni mortale și bande prin zeci de misiuni secundare și quest-uri periculoase în lumea open-world dinamică ce te așteaptă să o explorezi.

– Luptă vehiculară intensă – Intră în luptă dinamică între vehicule, distrugând vehiculele inamice cu o serie de arme puternice. Luptă dintre mașini este în întregime bazat pe fizică, așa că bătăliile vor fi unice întotdeauna.

– Construiește cea mai bună mașină de război – Jucătorii vor proiecta, personaliza și îmbunătăți vehiculul lor de luptă -Magnum Opus. DIntr-o gamă variată de caroserii și îmbunătățiri, o mulțime de upgrade-uri de arme, inclusiv montate, armuri și motoare, crează-ți vehiculul ce îți va permite să supraviețuiești de la zi la zi.

Mad Max se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Mad Max

Mad Max

Dată lansare

1 Septembrie 2015

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

Avalanche Studios

3 recenzii pentru Mad Max

  1. – Evaluat la 8 din 10
    Merge de relaxare
  2. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Bun jocul, iar pretul a scazut foarteee mult.
  3. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
    Îmi place jocul, acțiunea este destul de bună.

Revizuiți “Mad Max”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.