Evaluat la 8 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client)

Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Controller

- Recenzii: 1 - Evaluare:
livelock-pc-box-art-coperta

Livelock este un shooter cooperativ văzut de sus (top-down) unde te poți juca solo sau împreună cu 2 aliați pentru a rupe ciclul de război infinit ce se poartă între mașini. Ca unul dintre puțin rămase inteligențe capitae, rolul tău este să deblochezi Eden și să reînvi omenirea.

 

Preia controlul unuia dintre cele trei șasiuri mecanice – Hex, Vanguard sau Catalyst – pentru a învinge dușmanii mecanici inteligenți.

La achiziționarea jocului Livelock primiți și o copie gratuită a coloanei sonore în format digital, Livelock Original Soundtrack

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

– Acțiune inteligentă – Înfrânge încăierările haotice unde stăpânirea completă a arsenalul și înțelegerea comportamentului inamicului este cheia pentru supraviețuire.

– Experiență cooperativă de până la trei jucători – Combină forțele și coordonează-te cu prietenii tăi pentru a profita de punctele forte ale fiecărei clase; fiecare șasiu are o personalitate distinctă si un arsenal adaptat pentru sitauții specifice.

– Război infinit – Explorează lumea post-cataclismică și încearcă să reînvi omenirea în modul de poveste sau luptă prin valuri generate în mod dinamic împotriva dușmanilor robotici în modul de supraviețuire.

– Putere de foc devastatoare – Combină armele cu abilități devastatoare, bazate pe clasă. Crează unde de șoc cutremuratoare, convoacă drone automate letale, și apelează lasere orbitale puternice prin simpla apăsare a unui buton.

– Intelectul Uman vs Inteligența Artificială – Ridică dificultatea până la modul Singular și luptă-te împotriva unui A.I. care a evoluat de-a lungul secolelor, cu scopul unic de a te dezmembra cât mai eficient posibil.

Livelock se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Livelock

Livelock

Dată lansare

30 August 2016

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Shooter

Producator

Tuque Games

1 recenzie pentru Livelock

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
    Un joc destul de interesant, in co-op chiar este bun, insa cresterea in nivel se face cred prea rapid.

Revizuiți “Livelock”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.