Platformă

Disponibil

Regiune

Lego City Undercover PC Box Art Coperta

Bun venit în orașul LEGO!

 

Asumă-ți identitatea ofițerului sub acoperire, Chase McCain, și pune capăt planurilor diaboliciului Rex Fury și valului lui de crimă. Fi în contact direct cu pulsul orasului si poartă o serie de deghizari pentru a te infiltra în fiecare colț al orașului plin de viață în timp ce vânezi răufăcătorii.

 

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

– Înfruntă-te cu cei mai răi din oraș – Devenind Chase Mc,Cain, vei fi un expert în lupta corp la corp, luptând cu inamicii tăi, punându-i pământ până când îi vei putea încătușai. Cei mai buni ofițeri sunt, de asemenea, profesioniști în free running, sărituri, alpinism, și extremi de capabili să traverseze orașul pe cărămizile albastre și albe speciale. Ai tot ceea ce trebuie pentru a oprii răufăcătorii?

– Explorează orașul – LEGO City este o metropolă plină de viață și perfectă pentru a fi explorată. Vei avea posibilitatea de a alerga, condue și zbura prin oraș cu peste 00 de vehicule.

– Fi un maestru al deghizărilor – Nu vei ajunge nicăieri fără a stăpâni arta deghizării! Cu șase deghizări pe care le poți alege, fiecare cu propriile abilități, vei avea toate instrumentele de care ai nevoie pentru a rezolva cazul.

– Întâlnește-te cu Chase McCain – După mulți ani, Chase McCain a revenit în LEGO City pentru a rezolva cel mai mare caz său. Primește toate informațiile cazului și întâlnește-te cu personajele unice, pline de viață!

Vezi toate produsele din seria
LEGO
Lego City Undercover se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Lego City: Undercover

Lego City: Undercover

Dată lansare

4 Aprilie 2017

Platformă

3DS Nintendo Switch PC PS4 Wii U Xbox One

Gen

Aventură

Producator

TT Fusion

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Lego City Undercover”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.