Platformă

,

Disponibil

Regiune

Cooperativ

, ,

Controller

Kingdom Two Crowns PC Box Art Coperta

În seria premiată Kingdom, jucătorii preluau rolul unui monarh care se străduia să-și construiască regatul din nimic. Sute de mii de jucători din întreaga lume au explorat, au recrutat subiecți loiali și s-au apărat în fiecare noapte împotriva amenințării persistente a lăcomiei – dar au făcut-o în mod izolat și, ca în toate lucrurile din Împărăție, nimic nu durează … până acum.

 

Kingdom Two Cronws construiește pe baza experienței de micro-strategie cu o evoluție a francizei celebre. Prezentând un mod de campanie nou-nouț, monarhii trebuie să lucreze acum pentru a construi un regat care să reziste în timp, până când se găsește o modalitate de a învinge lăcomia pentru totdeauna. Recrutați tipuri noi de unități și dezvoltați tehnologii avansate pentru a vă susține apărarea. Explorați medii proaspete pentru a descoperi noi mount-uri și secrete ascunse în adâncime. Reveniți și revitalizați regatul în întregime, pe măsură ce parcurgeți în continuare prin campanie.

 

Dar nu trebuie să conduceți singur! Introducând o nouă experiențe de joc cooperativă, care este total unică pentru Kingdom Two Crowns, monarhii pot alege acum între o experiență solo clasică sau pot căuta asistența unui prieten, pentru a lucra împreună la nivel local sau online.

O provocare îi așteaptă pe toți cei care o caută, indiferent dacă sunteți un conducător pentru prima dată sau un fan vechi. Deci fiți curajoși, mari monarhi, căci în cele din urmă cele 2 coroane vor domni mai puternice decât una!

 

Kingdom Two Crowns va fi extins cu actualizări post-lansare, care se vor aventura în biomuri exotice din întreaga lume. În prima zi de lansare, jucătorii pot călători în terenuri inspirate de peisajul, arhitectura și cultura Japoniei feudale. Jucați-vă precum puternicul Shogun sau Onna-bugeisha, atrageți sprijinul luptătorilor ninja, duceți soldații la luptă pe ținutul mitologic Kirin și formează noi strategii pe măsură ce vă îndreptați spre Lăcomia ascunsă în pădurile groase de bambus.

Dezvoltatorii vor continua să păstreze sentimentul de explorare, descoperire și strategie în viață în Kingdom Two Crowns, cu multe alte biomuri tematice, fiecare cu stiluri și caracteristici unice, care vrăjește ochiul în timp ce schimbați modul în care conduceți ținutul.

Kingdom Two Crowns dispune de mai multe versiuni

Kingdom Two Crowns: Royal Edition include:

– Jocul Kingdom Two Crowns
– Colaoan sonora oficiala a jocului – Kingdom Two Crowns: Official Soundtrack

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Un nou mod de campanie: Construit pe baza strategiei clasice de micromanagement care a făcut seria Kingdom un succes, monarhii pot construi acum regate durabile într-o campanie desfășurată în mai multe etape pentru a opri asaltul Lăcomiei pentru totdeauna.
  • Două coroane pentru a domni peste tot: upta pentru a-ți construi împărăția nu trebuie să fie aventurată singură! Jucați întreaga experiență strategică și apărați tărâmul împreună cu un prieten în mod cooperativ locale sau online.
  • Caracteristici noi, strategii noi: O multitudine de noi caracteristici, de la upgrade-uri tehnologice la tipuri de unități și sistem de secrete, monarhii vor trebui să planifice cu înțelepciune pentru a vedea că împărăția lor înflorește.
Kingdom Two Crowns se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Kingdom Two Crowns”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.