Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Controller

Insurgency Sandstorm PC Box Art Coperta

Insurgency: Sandstorm este un FPS tactic în echipă, bazat pe lupta letală în medii închise și pe gameplay multiplayer orientat obiectiv. Construind pe hitul FPS Insurgency, Sandstorm este renăscut, îmbunătățit, extins si mai mare in toate privintele. Experimentează intensitatea luptelor moderne în care skill-ul este răsplătit, iar munca în echipă câștigă lupta. Pregătește-te pentru o prezentare realistică a luptei, cu balistică mortală, vehicule ușoare de atac, artilerie distructivă și audio HDR care pun frica înapoi în gen.

 

O atmosferă intensă care pune teroarea în luptă modernă
Mișcațivă cu viteză și precauție pe măsură ce avansați în mediile distruse de război ale unui conflict contemporan fictiv în Orientul Mijlociu. Moartea vine repede, muniția trebuie să fie gestionată cu atenție, iar mediul trebuie să fie navigat tactic la fiecare pas spre victorie.

 

Insurgency: rafinat și extins
Pentru prima dată într-un joc Insurgency, personalizați personajul pentru a vă arăta rangul cu diferite seturi de îmbrăcăminte, uniforme, accesorii și voci personale. Coordonați-vă echipa, atacați dușmani cu arme montate pe vehicule și luptați cu cap în meciuri competitive de mare viteză la scară mică. Utilizează noi arme și noi upgrade-uri pentru a depăși în manevre, poziționare și inteligență inamicul.

 

Război pe cât de real posibil
Continuând idea Insurgency în calitate de cel mai atmosferic shooter, Sandstorm este construit pe Unreal 4 și a aduce lupta de aproape într-o nouă eră a realismului. Abilitatea este recompensată, iar supraviețuirea este primordială. Simțiți fiecare glonț și temețivă de fiecare lovitură.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Urmarea titlului  hit FPS Insurgency, acum cu 5 milioane de unități vândute. Sandstorm este renăscut, îmbunătățit, extins și mai mare în toate privințele.
  • Personalizare a caracterelor și a armelor pentru a demonstra abilitățile în luptă.
  • Un sistem audio fără precedent cu chat vocal pozițional pentru o muncă în echipă realistă și sonor înconjurător pentru a vă aduce direct în câmpul de luptă.
  • Priviți în jurul colțurilor, spargeți tactic porțile, utilizați fum pentru a acoperi avansul echipei și apelați la sprijinul aerian.
  • Luptați pe hărți expansive în moduri de joc cu 16 versus 16 jucători, sau 8 jucători care cooperează împotriva AI, acum cu arne montate pe mașină.
  • Moduri competitive pentru multiplayer, incluzând matchmaking, interfață de streaming și reluări.
Insurgency: Sandstorm se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Insurgency: Sandstorm

Insurgency: Sandstorm

Dată lansare

12 Decembrie 2018

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

New World Interactive

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Insurgency: Sandstorm”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.