Platformă

Disponibil

Regiune

Controller

il-2-sturmovik-cliffs-of-dover-pc-box-art-coperta

Alătură-te forțelor Regale – Royal Air Force – în Bătălia pentru Anglia!

 

Zboară în lupta esențială ce a fost dusă cerul Marii Britanii. În calitate de membru al forțelor aviatice britanice, confruntă-te cu puternicele avioane germane Luftwaffe și forțele aeriene italiene.

 

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover este un simulator incitant de luptă aviatică ce folosește ca decor una dintre cele mai mari bătălii aviatice din cel de-al doilea Război Mondial conceput de creatorii seriei aclamată, IL-2 Sturmovik.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Luptă în războaiele istoriei – Anglia, 1940; Germania duce o campanie de aer masivă pentru supremația absolută a cerului. Alătură-te luptei pentru a salva Marea Britanie
  • Peste 25 de Aeronave – Aeronave din flota aeriană a englezilor, germanilor și italienilor sunt prezente, inclusiv Spitfire, The Hurricane, și Messerschmitt Bf-109. Fiecare re-creată în cel mai mic detaliu.
  • Medii de joc enorme – Zboară prin orașele și orășelele din Londra, sudul și nordul Angliei, nordul Franței, sudul Belgiei și mai mult
  • Un model de distrugere incredibil – Fiecare componentă unică de aeronavă poate fi deteriorată pentru rezultate incredibil de realiste și satisfăcătoare
  • Multiplayer masiv – Modurile personalizabile permit ca maximum 128 de jucători să participe în bătălii uriașe în curs de desfășurare cu obiective clare sau pot intra în lupte de tip deathmatch.
  • Un nou motor grafic oferă o varietate uriașă de vehicule de sol, clădiri și medii fotorealiste
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

Dată lansare

24 Martie 2011

Platformă

PC

Gen

Simulator

Gen

Maddox Games

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.