Platformă

,

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Hurtworld Box Art

Hurtworld este un FPS de supraviețuire multiplayer, cu o concentrare asupra progresiei profunde de supraviețuire, care nu devine banală odată ce ți-ai asigurat câteva nevoi de bază. Sentimentul de a fi înghețat atunci când încerci să faci un foc sau să fi fără apărare fiind urmărit de creaturi. Aceste experiențe sunt ceea ce fac un joc de supraviețuire. Când depășești această provocare și găsești un nivel de confort, e un sentiment grozav, dar ce faci în continuare?

 

Hurtworld te tentează să ieși din zona ta de confort cu resurse bogate, pradă mai bună și tehnologie mai înaltă. Vor fi prezente, de asemenea, creaturi mai periculoase, medii mai aspre și noi provocări, care nu pot fi abordate fără echipamentul adecvat sau abilități rafinate. Vrei să te mulțumești cu arcuri și săgeți și cu un foc de tabără, sau să intri mai adânc în hartă și să începi să cauți piese de la mașini și arme mai bune?

 

Construit de la bază cu fundații solide pentru multiplayer. Proiectat pentru PVP și PVE rapid cu accent pe skill. În mod constant va trebui să decizi care este cea mai mare amenințare, jucătorul de lângă tine sau creaturile care îți vor auzi focurile de armă.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

 • Echipamente, unelte, arme și mașini de craftat – Combină ceea ce găsești în lume pentru a creea sute de elemente diferite.
 • Structurarea clădirilor – Revendică teren solo sau cu prietenii, construiește un oraș începând cu doar o colibă, folosind sistemul de structuri pe bază de puncte de atașare.
 • Generate proccedural, vehicule personalizabile – Găsește rămășite de la mașini sau ATV-uri în lumea plină de elemente aleatorii. Folosește piese și pune-le în mișcare din nou. Găsește culori rare de vopsea și modele de skin-uri pentru a obține look-ul pe care îl dorești. Actualizează motorul și cutia de viteze. Asigură-te că ai pneuri de rezervă!
 • Resursele miniere – Grămezi de resurse minuțioase care necesită diferite instrumente pentru a fi aduna, de la târnăcop la dinamită. Alternativ, poți construi performatoare automate și le poți lăsa să lucreze pentru tine.
 • PVP bazat pe reflexe – Unele zone ale hărții vor fi foarte contestate, ești dispus să împarți resursele limitate necesare pentru a supraviețui? Dacă nu ești, jocul dispune de multe arme diferite de proiectil și de corp la corp pentru a îți elimina adversarul. Cu toate acestea, ai grijă, uciderea oamenilor poate să îți mărească propria pedeapsă pentru moarte.
 • Plante cultivabile – Găsește semințe sălbatice și obține o recoltă.
 • Vânează animale neutre și ostile – Mediul este plin de animale, ele pot fi masa ta de prânz sau tu poți fi a lor.
 • Ruinele orașului și relicvele oferă loot aleator – În zonele contestate, dacă radiațiile și creaturile mutante nu te ucid, un alt jucător o va face. Totuși dacă te arunci în această zonă ai putea găsi doar acele piese de motor pe care le-ai căutat aici. Ești pregătit să înfrunți riscurile?
 • Ciclu dinamic noapte/zi + vreme dinamică – Alege momentul potrivit al zilei pentru a încerca traversarea dunelor de nisip, dar ai grijă de furtunile de nisip.
 • Simulare a Statisticilor – Mai mult decât doar o bară pentru foame, totul în lume Hurtworld este afectat de timpul zilei, biomul actual, efecte localizate cum ar fi radiația, vremea dinamică, căldura dată de mașini etc. Elementele pot avea comportamente diferite bazate pe statistici curente. Friptura din rucsac ar putea îngheța în zăpadă, cel puțin va dura mai mult pentru a putrezi. Pune cufărul de depozitare prea aproape de foc și trezește-te că toate obiectele tale importante au ajuns o grămadă de cenușă.
 • Biomuri complet diferite – Explorează lumea aspra. De la pădurile de zăpadă din Nord până la papagalul colorat, Tokar, din deșertul roșu. Echipamentul care îți permite să supraviețuiți într-un biom, te poate ucide în altul. Jucătorii cu un domiciliu în acea regiune vor fi mai bine pregătiți pentru a supraviețui împrejurimilor decât invadatorii.
Hurtworld se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Hurtworld

Hurtworld

Dată lansare

4 Decembrie 2015

Platformă

Mac PC

Gen

Acțiune

Producator

Bankroll Studios

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Hurtworld”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.