Evaluat la 8 din 10 bazat pe 3 recenzii (3 recenzii clienți )

Platformă

Disponibil

Regiune

Controller

- Recenzii: 3 - Evaluare:
Hitman PC Box Art Coperta

Agentul 47 se întoarce într-un nou format, Hitman devine o serie episodică. Jucătorii vor străbate întreaga lume în misiuni diverse ce vor testa abilitatea lor de asasini.

 

În Hitman creativitatea este premiată, puterea și inteligența este foarte importantă, iar folosind toate acestea se pot orchestra asasinări brute sau coregrafii ce excelează și rămân de nedescoperit.

 

Nivelele din Hitman sunt masive și diferite, având un element de sandbox ce permite jucătorilor să își aleagă propria modalitate de a acționa, oriunde și oricând.

 

Hitman se va lansa în format episodic, primul episod este disponibil separat, iar cei care vor întreaga experiență pot opta pentru versiunea completă. Versiunea completă include pachetul inițial și toate episoadele ce se vor lansa treptat în 2016

 

O nouă lume plină de asasinări așteaptă!


Pachetul introductiv prezintă doar o porțiune din Hitman. Conținutul campaniei este limitat la Prolog și primul episod, Paris. Accesul la modurile Contracts Mode, Escalation Mode, Elusive Targets și alt conținut live va fi disponibil și neîngrădit.

Hitman dispune de mai multe versiuni

Experiența completă prezintă tot ceea ce Hitman va oferi. Astfel jucătorii vor primii acces la tot conținutul, toate locațiile și la campania completă ce se va lansa treptat. Accesul la modurile Contracts Mode, Escalation Mode, Elusive Targets și alt conținut live va fi disponibil și neîngrădit.

Galerie de imagini pentru acest produs

Vezi toate produsele din seria
Hitman
Hitman se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Hitman

Hitman

Dată lansare

11 Martie 2016

Platformă

PC, PS4, Xbox One

Gen

Acțiune

Gen

IO Interactive

3 recenzii pentru Hitman

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 6 din 10
    Am cumparat doar primul episod, nu imi place ca l-au facut pe episoade, totusi am putut sa vad cum e jocul fara sa il cumpar pe tot. Inca sunt in dubii daca se merita.
  2. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
    Este bun, insa nu se ridica 100% la rangul unui "Agent 47" in serie.
  3. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Frumos, ultimul titlu din seria chair m-a impersionat chiar daca a avut pate de multe critici. Sper ca ecest spin off sa imi lase aceeasi impresie.

Revizuiți “Hitman”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.