Evaluat la 10 din 10 bazat pe 2 recenzii (2 recenzii clienți)

Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Controller

- Recenzii: 2 - Evaluare:
Halo Wars 2 Box Art

Cel mai vândut titlu de console din toate timpurile ale genul de strategie în timp real se întoarce! „Halo Wars 2” este un joc RTS plin de acțiune și se desfășoară pe cel mai mare câmp de luptă din istoria Halo. Pregătește-te să conduci armatele de Spartani și alte forțe de luptă din universul „Halo”, precum Warthogs, Scorpions și noi unități interesante într-un război brutal împotriva unui inamic nou terifiant, The Banished.

 

În acest continuare a mult apreciatului „Halo Wars”, un nou dușman amenință universul „Halo” și singurul lucru care stă între Armaghedon și omenire este echipajul curajos de la la bordul navetei Spirit of Fire. „Halo Wars 2” reîntoarce fani din întreaga lume în rolul de comandant de-a lungul unei campanii incredibile oferind cele mai mari lupte din istoria „Halo”. În plus față de campania epică, „Halo Wars 2” vine la pachet cu moduri multiplayer competitive și cooperative construite special pentru o gamă largă de jucători noi și veterani.

 

„Halo Wars 2”, marchează, de asemenea, o nouă frontieră pentru „Halo” și jocurile de strategie pentru Windows 10 oferind caracteristici speciale create doar pentru jucătorii pe PC. Prin sistemul Xbox Play Anywhere, jucătorii care achiziționează orice versiune a jocului vor primii acces atât la versiunea de Windows 10 cât și la cea de Xbox One, toate printr-o singură achiziție digitală, fără costuri suplimentare.

 

Fie că dorești să conduci armata de la birou sau de pe canapea, cu un mouse și tastatură sau cu controler în mâinile tale, este timpul să te alături câmpului de luptă cu „Halo Wars 2.”

Produs susținut prin programul Xbox Play Anywhere ce permite cumpărătorilor să activeze și să acceseze jocul atât pe PC (Windows 10) cât și Xbox One.

Pentru a beneficia de Xbox Play Anywhere va trebui să aveți instalat pe PC, Windows 10 Anniversary Edition (update gratuit) dar și cele mai noi actualizări pentru consola Xbox One. După acea doar vă logați pe contul de pe Xbox Live/Microsoft și veți vedea jocul în ambele librării.

Jocul poate fi activat pe PC (Windows 10) fără a fi necesar să dețineți consola Xbox One. Tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați situl oficial, să vă logați pe contul Microsoft (să creați unul nou dacă încă nu aveți) și să activați jocul. Veți putea descărca Halo Wars 2 ulterior de pe Windows Store.

Halo Wars 2 dispune de mai multe versiuni

Ultimate Edition

Ultimate Edition

Halo Wars 2: Ultimate Edition include:

– Jocul Halo Wars 2
– Accescu 2 zile mai devreme la Halo Wars 2 față de lansarea oficială
– Halo Wars 2 Season Pass – Pachetul de DLC-uri Season Pass oferă conținut nou pentru cel puțin 6 luni incluzând noi Lideri cu noi abilități ce schimbă câmpul de luptă, unități noi pentru arsenalul Multiplayer, noi Cărți Blitz ce pot fi colectate și aruncate în luptă și noi misiuni de campanie ce extind povestea din Halo Wars 2.
– Jocul Halo Wars: Definitive Edition – O nouă ediție a clasicului Halo Wars, include o graifă îmbunătățită, noi realizări (Achievements) și toate DLC-urile create pentru acesta, toate îmbunătățite pentru a rula nativ pe Windows 10.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

Întoarcerea navetei Spirit of Fire: Experimentează o campanie solidă care reintroduce Spirit of Fire în actuală cronologie a seriei „Halo”, în timp ce Capitanul Cutter și echipajul său lupta împotriva unui noi inamic periculos, axat pe cucerirea galaxiei. Adus la viață prin intermediul graficii detaliate în joc și măiestria cinematografică a studioului Blur Studio, povestea „Halo Wars 2” plonjează direct în starea haotică a universului „Halo” imediat după evenimentele din „Halo 5: Guardians”

Începutul lui Atriox: „Halo Wars 2” introduce un nou personaj negativ amenințător în universul „Halo”, Atriox, liderul unei forțe violente mercenară cunoscută sub numele de Exilații (The Banished). The Banished aduce multe arme de război clasice extraterestre „Halo” pe câmpul de luptă cu o nouă reproiectare explozivă, făcându-le mai brutale și mortale decât cu orice UNSC s-a confruntat vreodată în luptele lor cu The Covenant.

– Cel mai mare câmp de luptă din istoria „Halo”: „Halo Wars 2” se desfășoara în locația mitică Ark, cea mai mare, cea mai misterioasă și cea mai puternică instalație creată vreodată de Forerunners. Arca a fost introdusă pentru prima dată în „Halo 3”, unde Master Chief a află că acesta este locul de naștere al inelelor Halo. Acum, jucătorii vor avea șansă de a lupta pentru a controla uriașa putere sălăjluită în Arcă.

– Un nou tip de strategie: „Halo Wars” a redefinit genul strategie în timp real (RTS) pe console și „Halo Wars 2” este setat să ducă această evoluție, chiar și mai departe cu un hibrid orientat spre acțiune și moduri de joc tactice clasice. Dezvoltatorul veteran Creative Assembly („Total War: Rome II, Total War: Shogun 2”) aduce zeci de ani de experiență RTS în universul „Halo” și oferă un joc care va fi distractiv, plin acțiune pentru noii jucătorii al genului de  strategie RTS dar în același timp va fi profund și provocator, pline de satisfacții pentru experții RTS.

– Noi moduri Multiplayer: Jocul oferă moduri online diverse precum Skirmish (Solo sau Co-Op online), Strongholds (Online Multiplayer), Domination (Online Multiplayer), Deathmatch (Online Multiplayer), Blitz (Solo și Online Multiplayer)

Halo Wars 2 se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Halo Wars 2

Halo Wars 2

Dată lansare

21 Februarie 2017

Platformă

PC Xbox One

Gen

Strategie

Producator

The Creative Assembly

2 recenzii pentru Halo Wars 2

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Exceptional, am jucat primul titlu si mi-a placut. Pana acuma nu am ce sa rerposez nici acestuia. Recomand.
  2. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Nu am apucat sa joc primul titlu, insa am urmarit informatiile despre acesta si l-am precomamdat.

Revizuiți “Halo Wars 2”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.