Platformă

,

Disponibil

Regiune

Controller

GRIS PC Box Art Coperta

Gri este o fetiță plină de speranță, pierdută în lumea ei, care se luptă cu o experiență dureroasă în viața ei. Călătoria ei prin durere se manifestă prin rochia ei, care îi conferă noi abilități pentru o mai bună navigare în realitatea ei decolorată. Pe măsură ce povestea se desfășoară, Gris se va dezvolta emoțional și va vedea lumea ei într-un mod diferit, dezvăluind căi noi de explorat folosind noile sale abilități.

 

GRIS este o experiență senină și evocatoare, fără pericol, frustrare sau moarte. Jucătorii vor explora o lume proiectată cu meticulozitate, adusă la viață cu artă delicată, animație detaliată și un scor original elegant. Prin intermediul puzzle-urilor, jocurile, secvențele de platformă și provocările opționale bazate pe competențe se vor dezvălui mai multe din lumea lui Gris, aceasta devinind mai accesibilă.

 

GRIS este o experiență cu aproape nici un text, doar cu o schemă de control simplă ilustrată prin intermediul icoanelor universale. Jocul poate fi savurat de oricine, indiferent de limba vorbită.

Galerie de imagini pentru acest produs

GRIS se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

GRIS

GRIS

Dată lansare

13 Decembrie 2018

Platformă

Nintendo Switch PC

Gen

Aventură

Producator

Nomada Studio

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “GRIS”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.