Evaluat la 9.46 din 10 bazat pe 11 recenzii (11 recenzii clienți)

Platformă

Disponibil

Regiune

- Recenzii: 11 - Evaluare:
Grand Theft Auto V Box Art

Grand Theft Auto V pentru PC. DA!. Aproape după un an de lansarea jocului pe consolele PS3 și Xbox 360, GTA 5 se lansează și pentru PC:

 

Aceasta se va folosii de toată puterea PC-ului pentru a reuși să ofere o grafică la o rezoluție superbă, un draw distance mai mare, mai multe detalii, trafic mai dens, AI mai inteligent, o faună și floră superioară, efecte de vreme și acroșaz sporite

 

Los Santos: o metropolă plină de viață și însorită și nu numai. Pe lângă diversitatea locațiilor avem și celebrități în decădere, odată crema filmelor acum niște dărăpănături din cauza crizei economice și a reality-showurile. Între toate acestea, trei criminali riscă totul în o serie de jafuri periculoase și îndrăznește care le poate rezolva pe viață orice problemă financiară.

 

Cea mai diversă, dinamică și mare lume open word creată vreodată este acum îmbunătățită cu noi detalii, GTA V reușește ca orice joc din seria GTA să combine modul de a spune povestea cu gameplayul care a făcut istorie. Acum nu mai vei controla un jucător ci vei putea să intrii în viețiile a 3 caractere unice în orice moment. Toți au o poveste unică și provin dim medii așa de diferite însă precum viața ne arată cu toți ne vom întâlnii odată.

 

GTA V pentru PC deasemenea include componenta multiplayer așa de aclamată, GTA Online. Explorează o lume vastă și crește în rank alături de oameni din toată lumea pentru a executa diferite misiuni pentru bani, personaliza caractere și vehicule sau pentru a concura în moduri tradiționale sau chiar noi pe care tu le vei crea și juca alături de comunitate.

 

Întregul conținut și gameplay este lansat la stadiul de astăzi, Grand Theft Online cu ajutorul comunității s-a îmbunătățit și avansat, astfel vei avea disponibil toate acestea modificări de la început. Ca un bonus jucătorii care dețin deja jocul pe console vor putea să își importe staisticiile și progresul către PC. Un mod de editare pentru a crea filme cu un efect covărșitor este de asemenea inclus în lansarea oficială.

Jocul se activează pe situl oficial Rockstar Games Social Club. Daca aveti cont pe aceasta platforma, puteti sa activati jocul rapid de aici.

Galerie de imagini pentru acest produs

Vezi toate produsele din seria
Grand Theft Auto
Grand Theft Auto V se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

Dată lansare

17 Septembrie 2013

Platformă

PC PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

Rockstar Games

11 recenzii pentru Grand Theft Auto V

 1. – Evaluat la 10 din 10
  Salut am o intrebara daca acest gta 5 este si oline
 2. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
  Gameplay-ul este fenomenal, dezvoltatorul chiar a reusit sa impresioneze mai pe toata lumea cu GTA 5. Recomand tuturor iubitorilor seriei, nu veti regreta nici un leu.
 3. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
  Cel mai bun joc GTA pe care l-am jucat vreodata. Campania este foarte bine facuta si legata, as fi vrut o harta mai variata dar merge si asa. Modul multiplayer e absolut cuceritor. Nu m-am descurcat cu activarea insa m-au ajutat cei de aici cu contul si instalarea. Multumesc!
 4. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
  Jocul este extraordinar, merita fiecare leu cu siguranta. Nu te plitisesi de explorat si de gameplay, foarte bine realizat. Recomand
 5. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
  Poate cel mai bun joc al anului 2015 pe PC. Single player-ul e bestial, astept inca 2, 3 prieteni sa il ia pentru a juca online.
 6. (achiziție verificată) – Evaluat la 6 din 10
  Jocul este bun, grafica reusita dar story line-ul este stupid. Dialogurile complet plictisitoare iar misiunile fara inovatie... parca joci gta 3 sau vice city acum 10 ani... asadar joc bun dar in afara de gafica nimic nou fata de seriile anterioare... aaa si sunetul e varza... toate jocurile le joci in casti cu volumul la 10 - 15, asta nu, minim 60 -70.
 7. – Evaluat la 10 din 10
  Poti sa faci orice, asta-mi place cel mai mult la gta 5
 8. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
  Ce sa mai spun, o capodopera, recomand cu cea mai mare placere.
 9. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
  Am facut si eu precomanda. Dupa 2 ani dabia astept sa joc si eu pe PC.
 10. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
  Deabia il astept sa se lanseze, cel mai bun gta de pana acuma cu siguranta.
 11. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
  O sa fie epic si pe PC. Am primit deja la precomanda bonus GTA San Andreas, multumesc.

Revizuiți “Grand Theft Auto V”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.