Platformă

, ,

Disponibil

Regiune

Goodbye Deponia Coperta

Mai mult haos, mai multă distrugere, mai mult Rufus. Nu unul, nu doi, ci trei Rufuși provoacă tot felul de haos nebunesc în mult așteptata comedie aventură, Goodbye Deponia!

 

Organon intenționează distrugerea lumii Deponia, iar minunata Goal a dispărut încă o dată, și anti-eroul Rufus nu pare să se oprească în a-și urma propriul drum.

 

Toate ceea ce Inventatorul și spiritul liber Rufus a vrut să facă a fost să plece de planeta de gunoi Deponia și să ajungă în Elysium, paradisul ce orbitează în jurul Deponia, ca o nava spațială rezervată doar pentru cele mai înalte eșaloane ale societății. Goal, fata de care Rufus este încă extrem de îndrăgostit, pare să fie cheia eforturilor sale și liftul ce îl va duce în spațiu. În sfârșit Rufus a venit cu un plan aparent perfect.

 

Și totuși, tot ceea ce ar putea merge prost, eventual, dintr-o dată merge post. Rufus se găsește (inițial deghizat), pe un crucișător plin de oficialii din Organon, în timp ce Goal dispare. Atunci când Rufus dă peste o mașină de clonare, el crede că a găsit drumul afară. O copie clonă ar trebui să-l ajute să iasă din situații neplăcute. Dar, o eroare „inexplicabil” provoacă complicații și Goal dispare din nou chiar atunci când acesta era așa de aproape. Acum, el trebuie să rezolve trei probleme majore: El are nevoie să găsească pe Goal din nou, să ajungă la Elysium și să împiedice distrugerea întregii planete Deponia de către Organon.

 

Trei probleme pe care doar trei Rufuși le-ar putea rezolva – și, prin urmare, inventatorul nenorocos decide să se cloneze! Acest lucru conduce la ramificații nebun pentru jucător. În Goodbye Deponia, jucătorul ocazional trebuie să îi controleze pe toți cei trei Rufuși, folosindu-i pentru a finaliza sarcinile împreună – în ciuda faptului că Rufus se încurcă pe el însuși atât de des.

 

Goodbye Deponia este concluzia epică pentru trilogia Deponia și continuarea la cel mai bun joc german din 2013 (German Computer Game Awards). Premiata serie Deponia cuprinde trei povești trăznite de aventură de pe planeta groapă de gunoi, Deponia. Acestea joc clasic, point & click nu doar că îi va distra pe fanii genului de comedie sau aventură, dar, de asemenea îi va încânta și pe noii gameri. Plină de umor, seria Deponia, impresionează cu o grafică frumoasă, desenată manual 2D în stilul benzilor desenate, dialoguri sarcastice și o mulțime de umor negru.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • O aventură point & click clasică ce se desfășoară într-o lume unică, în tradiția lui Douglas Adams, Terry Pratchett și Matt Groening
  • De la creatorii jocului Memoria, Edna & Harvey: The Breakout, A New Beginning și Edna & Harvey: Harvey’s New Eyes
  • O concluzie epică pentru seria iconică Deponia
  • Un stil unic inspirat din benzi desenate, cu o grafică 2D desenată manual și redată la o rezoluție HD
  • Cutscene-urile sunt realizate foarte bine și se potrivesc de minune cu muzica jocului
Vezi toate produsele din seria
Deponia
Goodbye Deponia se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Goodbye Deponia

Goodbye Deponia

Dată lansare

18 Octombrie 2013

Platformă

PC

Gen

Aventură

Gen

Daedalic Entertainment

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Goodbye Deponia”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.