Evaluat la 10 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client)

Platformă

Disponibil

Gen

Regiune

Cooperativ

,

Controller

- Recenzii: 1 - Evaluare:
gears-of-war-4-standard-edition-pc-box-art-coperta

O nouă saga începe pentru una dintre cele mai apreciate francize de jocuri din istorie.

 

După ce abia a reușit să scape de un atac asupra satului lor, JD Fenix și prietenii săi, Kait și Del, trebuie să îi salveze pe cei pe care îi iubesc și să descopere sursa unui nou inamic monstruos.

Produs susținut prin programul Xbox Play Anywhere ce permite cumpărătorilor să activeze și să acceseze jocul atât pe PC (Windows 10) cât și Xbox One.

Pentru a beneficia de Xbox Play Anywhere va trebui să aveți instalat pe PC, Windows 10 Anniversary Edition (update gratuit) dar și cele mai noi actualizări pentru consola Xbox One. După acea doar vă locați pe contul de pe Xbox Live/Microsoft și veți vedea jocul în ambele librării.

Jocul poate fi activat pe PC (Windows 10) fără a fi necesar să dețineți consola Xbox One. Tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați situl oficial., să vă logați pe contul Microsoft (să creați unul nou dacă încă nu aveți) și să activați jocul. Veți putea descărca Gears of War 4 ulterior de pe Windows Store.

Gears of War 4 dispune de mai multe versiuni

Gears of War 4 Ultimate Edition include

– Jocul Gears of War 4
– Pachetul de skin-uri – Gears of War 4 Vintage Del Pack – Ce oferă un skin Vintage Del pentru caracter, o emblemă, două skin-uri Vintage pentru arme și un Vintage Del Bounty
– Gears of War 4 Season Pass – oferind pachete exclusive Vintage VIP, acces permanent la cele 24 de hărți de DLC ce vor fi lansate câte două pe lună, șase pachete de Gear Packs, acces la Developer Playlist acolo unde noi arme, moduri și caracteristici pot fi testate înainte de a fi introduse în joc.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Nu lupta singur niciodată: Bucură-te alături de prieteni de o campanie co-op concepută pentru doi jucători în split-screen sau online
  • Horde 3.0: Fă echipă cu alți patru gameri și luptă cu inamicii ce vin în valuri din ce în ce mai puternice. Alege-ți clasa de luptă, îmbunătățește-ți abilitățile și adaugă fortificații oriunde pe hartă.
  • Noi arme brutale: Un arsenal incredibil de arme printre care Buzzkill și Dropshot, pe care le poți folosi în momente cruciale, disgrugând inamicul din toate unghiurile
  • Experiență multiplayer explozivă: Luptă online în modurile de joc favorite dar și în noile atracții, toate la 60 FPS pe serverele dedicate. Un nou sistem de ranking înseamnă un matchmaking mai bun fiind adaptat pentru jucătorii casual, competitivi și profesioniști.

Cumpără și un expansion pentru Gears of War 4

Gears of War 4 se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Gears of War 4

Gears of War 4

Dată lansare

11 Octombrie 2016

Platformă

PC Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

The Coalition

1 recenzie pentru Gears of War 4

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Este intr-adevar un shooter minunat, cu toate că prețul este unul foarte mare cred, dar dehh, Microsoft stuff. Recomand totuși cu Windows 10

Revizuiți “Gears of War 4”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.