Gears of War 4 Season Pass include:

 

Gears of War 4 Sezonul Pass include:

– Cinci elemente digitale exclusive, Vintage VIP Pack, care include skin-ul pentru caracter Vintage JD, skin-uri pentru arme Vintage Gnasher și Dropshot, Emblema Vintage JD și Vintage JD Bounty pentru XP suplimentar

– Accesul la peste 24 de hărți suplimentare (livrate două pe lună timp de un an) disponibile în meciurile private și pe serverele dedicate

– Accesul exclusiv la Developer Playlist unde noi hărți, moduri și caracteristici pot fi testate înainte de a fi publicate oficial

– Starter Airdrop un pachet care echipează jucătorii cu poeste o duzină de Gear Packs și oferă skin-uri pentru arme și caracter asortate, skill-uri și abilități Horde și boost-ere de XP de tip bounty.

Produs susținut prin programul Xbox Play Anywhere ce permite cumpărătorilor să activeze și să acceseze jocul atât pe PC (Windows 10) cât și Xbox One.

Pentru a beneficia de Xbox Play Anywhere va trebui să aveți instalat pe PC, Windows 10 Anniversary Edition (update gratuit) dar și cele mai noi actualizări pentru consola Xbox One. După acea doar vă locați pe contul de pe Xbox Live/Microsoft și veți vedea jocul în ambele librării.

Jocul poate fi activat pe PC (Windows 10) fără a fi necesar să dețineți consola Xbox One. Tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați situl oficial., să vă logați pe contul Microsoft (să creați unul nou dacă încă nu aveți) și să activați jocul. Veți putea descărca Gears of War 4 ulterior de pe Windows Store.

Galerie de imagini pentru acest produs

Gears of War 4 Season Pass se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Gears of War 4

Gears of War 4

Dată lansare

11 Octombrie 2016

Platformă

PC Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

The Coalition

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Gears of War 4 Season Pass”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.