Evaluat la 10 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client)

Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

Controller

- Recenzii: 1 - Evaluare:
Friday the 13th The Game Box Art

Friday the 13th: The Game este un titlu multiplayer asimetric third-person în care unul dintre jucători îl controlează pe Jason Voorhees în timp ce cei șapte consilieri ai tabărei rămași în împrejurimi încearcă să supraviețuiască și să treacă de noapte. Așa e, un joc 1v7 multiplayer ce se desfășoară în lumea semi-deschisă din Camp Crystal Lake! Este un vis al fanilor filmelor clasice de groază, fără fimări tremurate, fără materiale video împrumutate. Dezvoltatorii vor să revitalizeze era de aur a filmelor și va pune gameri în controll fiecărui moment plin de oroare și sânge.

 

Friday the 13th reprezintă definiția groazei pentru milioanele de fani din întreaga lume. Un criminal mascat merge după tineri și vulnerabili; ne captează atenția, ne sperie, și totuși noi cu toți ne vom întoarce pentru mai mult. Friday the 13th: The Game ne va da sentimentul de groază și teamă de la care ne așteptăm din partea lui Jason Voorhees. Acest lucru va reprezenta experiența supremă horror, o luptă asimetrică unică, de care dezvoltatorii sunt mândrii să menționeze că este demnă de titlul „Friday the 13th.”

 

Friday the 13th: The Video Game este axat în principal pe scenarii de tipul Jason vs Consilieri care au fost punctul central al seriei încă de la început; vei juca ca Jason sau ca un consilier de tabără în Camp Crystal Lake. Componenta multiplayer a jocului va pune față în față un jucător care va deveni Jason împotriva a până la șapte persoane ce vor reprezenta consilierii sau mai bine zis victimile. Mecanicile Jason vs Consilier au fost echilibrate, pentru a asigura gamerilor entuziasmați șansa de a omorî sportivi, tocilari și majorete devenind Jason Voorhes, dar în același timp oferind senzația de provocare și teamă pe care consilier o trăiește atunci că este vânat de nimeni altul decât de Jason Voorhes.

 

Unul dintre obiectivele echipei dezvoltatorea a fost depășirea stigmatului pe care unii jucători o au despre jocurile multiplayer asimetrice. Unul din cele mai puternice sentimente este să te simți „blocat” și „fără speranță” iar în special acest joc, Friday the 13th: The Video Game se pretează foarte bine la acest stil de joc. Premiza jocului plus designul va lua în considerare și va depăși această dilemă și va dovedi că jocurile multiplayer asimetric poate funcționa, fi echilibrate, distractive și extrem de înfricoșătoare.

 

În timp ce Jason poate fi o forță extrem de descurajatoare, aparent de neoprit, el poate fi înfrânt, declansând o condiție de victorie epică. Victoria în fața unui ucigaș de calibrul acesta va fi dificilă și va necesita munca în echipă, și, probabil, un pic de ingeniozitate, dar dezvoltatorii vor oferi instrumentele și oportunitățile de a realiza cel mai greu de făcut lucru î lumea horror. Acel sentiment de ușurare de la sfârșit, știind că până la urmă l-ai oprit pe cel mai mare și cel mai dur criminal din lume, iar acest lucru nu este ceva să ia ușor. Echipa speră că acel moment va deveni un moment de mândrie pentru toată lumea care participă nu numai la supraviețuire ci și la înfrângerea criminalului. Dar nu te gândi că ai scăpat pentru totdeauna, pentru că, ca și până acum, Jason se va întoarce!

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

– Devino Jason Voorhes – Jocul pe care l-ai așteptat; vei urmări printre umbre și vei pândi pe fiecare consilier ca cel mai de temut nume în istoria horror, Jason Voorhees! Jason va fi adus la viață în joc și tu vei lua decizia cum îți vei pregăti și finaliza fiecare ucidere folosind o mulțime de abilități pentrua speria, hărțui și apoi ucide cu brutalitate victima și celor care ți se opun.

– Devino unul dintre consilierii taberei și alege dacă vrei să lupți sau să fugi – Jason este mortal, dar el poate fi oprit! Filmul are și el un sfârșit, nu? Tu și colegii tăi consilieri veți avea o multitudine de moduri pentru a scăpa de Jason în Camp Crystal Lake. Nu ești mulțumit fugind de el? Atunci vei avea posibilitatea de a încerca să îl oprești Jason. Dar fi avertizat, Jason nu va fi ușor de oprit, și nimic nu este sigur.

– Concepe-ți propriul film horror – Tabăra Crystal Lake, Jason Voorhees și o mulțime de adolescenți excitați înseamnă o mulțime de povești bune. Dezvoltatorii vor implementa un sistem de tipul „Movie Trailer”, care va rula la finalul meciului. Acest trailer dinamic va evidenția cele mai bune momente ale fiecărui joc, în stilul trailerelor originale din 1980! De fiecare dată când vei juca Friday the 13th, îți veți crea propriul film. Dincolo de aceasta, dezvoltatorii vă vor permite să distribuiți cele mai bune trailere. Vrei să arăți lumii cum poate Jason să ucidă în cele mai întunecate moduri, sinistre sau chiar hilare? Atunci fă-o! Vrei să încerci să imiți trailerele filmelor originale din anii 80? Încearcă! Vei concepe momente unice ce vor putea fi distribuite întregii lumi!

– Sistem de teamă Jason Voorhees inspiră teamă în fiecare persoană pe care o întâlnește, și deși mulți îndrăznesc să i se împotrivească, majoritatea nu reușesc. Teama de a nu ști unde se află Jason este puternică, iar consilierii vor trebui să facă tot ceea ce pot pentru a nu îi cumprinde întrutotul teama în timpul jocului. Fi prea fricos și vei începe să pui la îndoială ceea ce este real și ceea ce nu este.

– Progresie – Friday the 13th este o franciză care se desfășiară de mult timp, una cu o întreagă serie de personaje. Jucătorii vor primi un sistem de progresie unificat pentru a debloca mai multe modele de caractere Jason din filmele clasice, precum și consilieri suplimentari cu propriile lor statistici unice și abilități. Acestea sunt doar câteva dintre obiectele ce se pot debloca și reprezintă o mică parte din planurile pe care dezvoltatori le au pentru Friday the 13th: The Game Țineți minte, gameplay-ul creativ de la consilieri și Jason vor duce la recompense mult mai mari și mai bune!

– Întoarcerea lui Tommy Jarvis – Unul dintre cele mai interesante lucruri este readucerea lui Tommy Jarvis ce va servi ca un ghid pentru jucători. Dezvoltatorii speră să ofere un mediu complet 3D, în care veți putea accesa povestiri despre Jason, vizualizați progresul personal și chiar să coleccționați bucățele și frânturi din Camp Crystal Lake pentru a fi utilizate cu Tommy Jarvis. Ajutați-l suficient și vă va aștepta cu o surpriză specială!

Friday the 13th: The Game se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Friday the 13th: The Game

Friday the 13th: The Game

Dată lansare

26 Mai 2017

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

Gun Media

1 recenzie pentru Friday the 13th: The Game

  1. – Evaluat la 10 din 10
    Smecher rau lam vazut pe Youtube O sa fie mult mai bun ca Dead By Daylight abia astept sa se lanseze

Revizuiți “Friday the 13th: The Game”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.