Evaluat la 9.4 din 10 bazat pe 10 recenzii (7 recenzii clienți)

Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Controller

- Recenzii: 10 - Evaluare:
forza-horizon-3-standard-edition-pc-box-art-coperta

Acesta este propriul tău Horizon!

Tu ești responsabil de Festivalul Horizon. Personaliză totul, angajează și concediază prieteni, explorează Australia cu ajutorul a peste 350 dintre cele mai grozave automobile din lume. Lărgește-ți orizontul prin cea mai mare celebrare a mașinilor, muzicii, și sentimentului de libertate, toate acestea într-o lume open world.

 

Explorează Australia, cea mai mare lume redată vreodată într-un joc Horizon!

Condu printre deșertul și canioanele stâncoase ale regiunii, bucură-te de verdeața din pădurile tropicale sălbatice și trăiește-ți viața în timp ce vei trece pe lângă plajele pline de nisip și zgârie-nori scăpărători din Australia.

 

Alege dintr-o selecție de peste 350 de vehicule uimitoare!

Fiecare mașină este recreată în detaliu prin sistemul ForzaVista inclusiv vederi complete din cabina de pilotaj, lumini și ștergătoare funcționale, și noi tipuri de vehicule aducând noi experiențe de condus niciodată văzute până acum într-un joc Forza.
Descoperă noile provocări și excelează într-un gameplay ce îți va testa abilitățile de șofer!

Noi evenimente sunt introduse precum Danger Sign Jumps, Convoys, Drift Zones, fiind doar câteva dintre cele mai interesante provocări de condus noi care te așteaptă. Evenimentele Showcase palpitante te vor testa în scenarii unice, unde te vei întrece cu o flotă de bărci de mare viteză și chiar cu un avion uriaș!

 

Angajează-ți și concediază-ți prietenii!

Tu ești șeful. Angajează-ți prietenii pentru a te ajuta să câștigi fani și să extinzi festivalul, formează convoaie cu ei pentru a explora lumea chiar și atunci când ei nu sunt online. Dacă nu câștigă fani atunci concediază-i!

 

Personalizează tot!

Puternicul motor Horizon Blueprint îți permite să personalizezi și să modifici fiecare aspect al evenimentelor, campionatelor și provocărilor Bucket List. Provoacă-ți prietenii instant și înfrânge-i la propriul joc. Alege-ți caracterul, crează diverse modele de vopsea, modele pentru plăcuțele de înmatriculare, noi kituri de caroserie și chiar propriul tău sunet de claxon.

 

Condu ascultând muzica ta favorită! 

Alege dintre 8 stații radio diverse sau creează stația ta de radio folosind propria colecție din Groove Music.

 

Ia parte la propria ta aventură automobilistică!

Joacă cu prietenii în noua experiență online co-op unde până la 4 gameri pot experimenta varietatea, competiția și premiile din campania Horizon.

 

Participă la licitații!

Caută și achiziționează automobilele impresionante concepute de comunitatea Forza

Produs susținut prin programul Xbox Play Anywhere ce permite cumpărătorilor să activeze și să acceseze jocul atât pe PC (Windows 10) cât și Xbox One.

Pentru a beneficia de Xbox Play Anywhere va trebui să aveți instalat pe PC, Windows 10 Anniversary Edition (update gratuit) dar și cele mai noi actualizări pentru consola Xbox One. După acea doar vă locați pe contul de pe Xbox Live/Microsoft și veți vedea jocul în ambele librării.

Jocul poate fi activat pe PC (Windows 10) fără a fi necesar să dețineți consola Xbox One. Tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați situl oficial, să vă logați pe contul Microsoft (să creați unul nou dacă încă nu aveți) și să activați jocul. Veți putea descărca Forza Horizon 3 ulterior de pe Windows Store.

Forza Horizon 3 Standard Edition include

– Jocul Forza Horizon 3
– Acces la aplicația Forza Hub App

Forza Horizon 3 dispune de mai multe versiuni

Forza Horizon 3 Deluxe Edition include

– Jocul Forza Horizon 3
– Statutul de VIP
– Acces la aplicația Forza Hub App
– Pachetul de vehicule – Forza Horizon Motorsport All-Stars Car Pack

Forza Horizon 3 Ultimate Edition include

– Jocul Forza Horizon 3
– Pachetul de vehicule – Forza Horizon 3 Car Pass – Timp de 6 luni veți primi 7 noi vehicule lunar
– Statutul de VIP
– Acces la aplicația Forza Hub App
– Pachetul de vehicule – Forza Horizon Motorsport All- Stars Car Pack

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

 • Explorează Australia, cea mai mare, frumoasă și diversă lume open world
 • Colectează, întrece-te și personalizează peste 350 de vehicule reale
 • Descoperă o nouă experiență de gameplay captivantă
 • Fi șeful propriului tău Festival Horizon. Personalizează fiecare aspect din joc. Angajează sau concediază prietenii pentru a îți câștiga fanii sau invită-i în noua campanie co-op unde până la 4 gameri pot participa
 • Cea mai nouă experiență a renumitei francize Forza
 • Suport Xbox Play Anywhere – vă veți putea bucura de joc atât pe Xbox One cât și pe PC
Forza Horizon 3 se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Forza Horizon 3

Forza Horizon 3

Dată lansare

27 Septembrie 2016

Platformă

PC Xbox One

Gen

Racing

Producator

Playground Games

10 recenzii pentru Forza Horizon 3

 1. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
  Salut! am achizitionat acest joc de la voi . am primit pe email codul si un joc cadou tot de la voi . cheia jocului merge si pe store imi spune ca detin acest joc . ii dau jucati pe pc si de acolo ma da pe o pagina cu o eroare ! as dori ajutorul vostru . am windows 10 , dar nu stiu daca trebuie anniversary ! achizitionarea am facut.o ieri !
  • – Evaluat la 10 din 10
   Buna ziua. In urma convorbirii telefonice problema a fost rezolvata. Jocul cere Windows 10 Anniversary Edition. S-a facut update la versiunea necesara iar acum jocul functioneaza. Multumim!
 2. – Evaluat la 6 din 10
  Drebuie sa am Windows 10 Aniversary ca sa imi mearga?
 3. – Evaluat la 8 din 10
  Vreau sa stiu si eu daca cumpar for a verizon 3 deluxe edition primesc si toate dc daca nu de unde pot sale iau?
 4. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
  Am si eo o intrebare daca am primit codul pe mail unde il pun ca sa instalez jocul
  • – Evaluat la 10 din 10
   Buna ziua! Codul se activeaza pe Xbox Live pentru Xbox One sau Windows Store pentru Windows 10. Instructiuniile se regasesc in chenarul galben. La finalizarea comenzii primiti si instructiuniile prin e-mail o data ce specificati pentru ce platforma doriti sa activati jocul. In cazul dumneavoastra, jocul a fost activat cu succes prin TeamViewer. Va multumim!
 5. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
  Ce pot spune, am avut unele probleme cu pc-ul mai slabut, insa am facut un mic update si a mers superb. Vrei sa mearga bine, asigura-te ca au PC potent.
 6. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
  Unul dintre cele mai bune simulatoare racing care le-am incercat pana acum. Cu un voland si pedale este extraordinar. Pretul este justificat indeplin.
  • – Evaluat la 10 din 10
   Pretul este justificat din plin? sunt in Anglia si pot cumpara jocul standard la pretul 40 lire (200 lei) sau Deluxe edition la 65 lire (350 lei) sau Ultimate Edition la 80 lire (500 lei) . Si asta din cauza ca salariile cele mai mici aici sunt de 1000 lire ( 5.000 lei ). Asta este diferenta in absolut orice produs din Romania! `` Sa traiti bine! ``
 7. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
  Este extraordinar, nici nu ma asteptam la altceva sincer safiu, avand in minte acest pret. Insa merit,a cu un volan potent este de vi.

Revizuiți “Forza Horizon 3”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.