Evaluat la 10 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client)

Platformă

Disponibil

Gen

Regiune

Cooperativ

,

Controller

- Recenzii: 1 - Evaluare:
FIFA 18 Box Art

Propulsat de Frostbite, FIFA 18 estompează linia dintre lumea virtuală și cea reală, aducând la viață jucătorii, echipele și atmosfere jocului iubit de milioane de fani.

 

Controlează jucătorii folosind tehnologia Real Player Motion – un sistem complet nou de animație care creează un nou nivel de receptivitate și personalitate a jucătorilor – pentru a debloca momente dramatice în atmosferele cele mai impresionante din lume. Apoi, parcurge o călătorie globală devenind Alex Hunter, împreună cu o distribuție de personaje, printre care Cristiano Ronaldo și alte staruri ale fotbalului mondial.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Tehnologia Real Player Motion – Sistemul de animație complet nou, care schimbă jocul, utilizează o traiectorie potrivită fiecărui moment, pentru a livra jocului cel mai responsiv și mai fluid gameplay de până acum. Tehnicile noi de captare a mișcării și tranzițiile de animație asigură că gameplay-ul reprezintă cu exactitate realitatea fotbalului.
  • Fiecare jucător are propria personalitate – Pentru prima dată, mișcările, dimensiunile și atributele lumii reale redă modul în care un jucător se mișcă, permițându-vă să simțiți tendințele caracteristicile celor mai buni jucători ai lumii. Sprint-ul semnătură al lui Ronaldo, transformările unice ale lui Sterling și mișcarea distinctă a brațelor lui Robben sunt toate ușor de recunoscut în FIFA 18.
  • Revizuire a dribbling-ului – În FIFA 18, vei alerga cu încredere în fața apărătoriilor știind că cei mai buni jucători pot schimba direcția într-un moment. Noile mecanisme de dribling permit jucătorilor să injecteze mai multă creativitate în situații 1v1. Atinge mingea de mai multe ori, schimbări de direcții bruște și explodează în atac într-un mod mai dinamic decât oricând.
  • The Journey: Hunter se reîntoarce – După un prim sezon uluitor în Premier League, Hunter câștigă recunoașterea cluburilor de top din întreaga lume. Ia deciziile care îi vor dicta cariera și relațiile cu personajele atât pe teren cât și în viața de zi cu zi. Iar acum, vei avea posibilitatea să îl personalizezi pe Alex Hunter, selectându-i părul, tatuajul, îmbrăcămintea și chiar piciorul dominant pentru a se potrivi stilului tău de joc.
  • FIFA Ultimate Team – Construiește-ți propria echipă prin Ultimate Team alegând dintre mii de jucători în cel mai popular mod de joc în FIFA. Cei mai buni dintre cei mai buni vin în FIFA 18 cu FUT ICONS. Joacă cu cele mai iconice legende ale fotbalului, inclusiv Ronaldo Nazário, Maradona și Pelé. Descoperă obiectivele zilnice noi, concurează pentru recompense săptămânale în bătăliile de la Squad, și urmărește-le pe cele mai bune din lume pe canalul Champions!
Vezi toate produsele din seria
FIFA
FIFA 18 se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Origin

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Origin pe adresa de e-mail.

FIFA 18

FIFA 18

Dată lansare

26 Septembrie 2017

Platformă

Nintendo Switch PC PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One

Gen

Sport

Producator

EA Sports

1 recenzie pentru FIFA 18

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Cel mai bun simulator de fotbal la ora actuala. Grafica rupe, mnodul ultimate team este foarte intuitiv si cariera este exceptionala. Felicitari pentru promptitudine.

Revizuiți “FIFA 18”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.