Evaluat la 8.5 din 10 bazat pe 4 recenzii (4 recenzii clienți)

Platformă

Disponibil

Gen

Regiune

Controller

- Recenzii: 4 - Evaluare:
FIFA 17 PC Box Art Coperta

Propulsat de Frostbite , FIFA 17 transformă modul în care joci, concurezi și te conectezi emoțional cu jocul.

 

FIFA 17 te va cufunda în experiențele de fotbal autentice prin valorificarea gradului de sofisticare unui nou motor de joc, introducerea unui nou grad de profunzime și emoție a fotbaliștilor, și purtându-vă prin noi lumi accesibile numai în joc.

 

Inovația completă în modul în care jucătorii gândesc și se mișcă, interacționează fizic cu adversarii, și execuțiile din atac vă permite să controlați fiecare moment de pe teren.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

Propulsat de tehnologia Frostbite – Unul dintre cele mai bune motoare de joc, Frostbite, folosit și în Battlefield 1, oferă o experiență autentică, realistică, plină de viață, duce jucătorii către noi lumi și culmi fotbalistice, prezentând jucătorilor și fanilor personaje pline de profunzime și emoție în FIFA 17.

O poveste nouă, proaspătă –  Pentru prima dată în FIFA, trăiește-ți propria poveste atât în afara terenului cât și pe teren, devenind noua vedetă fotbalistică, în acest moment în plin ascensiune în Premier League, Alex Hunter. Joacă alături de unii dintre cei mai buni jucători de pe planetă, lucrează alături de patru manageri autentici și ia parte la o complet nouă experiență de fotbal, toate în timp ce vei străbate emoțiile fericirii dar și momentele mai puțin faste în călătoria ta către statutul de legendă fotbalistică.

Schimbări în modul de interacționare și noi tactici de atac – FIFA 17 reprezintă transformarea în modul în care jucătorii interacționează fizic în toate zonele din teren. Controlul este acum în mâinile tale în timp ce te vei lupta pentru spațiu și posesie. In plus, noi opțiuni în atac conferă jucătorilor mai multe moduri de a crea faze incitante la poartă.

Schimbare totală a fazelor fixe – De la lovituri libere la penalty-uri și lovituri de colț, injectați propria personalitate în joc și experimentați controlul fiecărei situații.

Sistem Inteligență Activă – Un sistem complet nou introduce analiza spațială constantă care crește activitatea fotbaliștilor de pe teren și schimbă modul în care aceștia se poziționează, citesc fazele și reacționează.

Cumpără și un expansion pentru FIFA 17

Vezi toate produsele din seria
FIFA
FIFA 17 se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Origin

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Origin pe adresa de e-mail.

FIFA 17

FIFA 17

Dată lansare

27 Septembrie 2016

Platformă

PC PS4 Xbox 360 Xbox One

Gen

Sport

Producator

EA Sports

4 recenzii pentru FIFA 17

 1. (achiziție verificată) – Evaluat la 6 din 10
  Nu ma oftic ca l-am cumparat dar ma asteptam mai multe de la joc. Pe langa Player Journey, cateva imbunatatiri ici colo este acelasi joc de ani, nu pot spune ca este o schimbare la fel de mare ca in FIFA 15. Macar ai cu cine sa joci.
 2. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
  Cel mai bun FIFA de pana acum. My Journey este gneial. L-am cumparat si primit foarte rapid multumesc
 3. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
  Intrarea de anul trecut m-a lăsat puțin rece ce pot spune... dar sper acuma să se întâmple contrariul cu noul engine din battlefield
 4. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
  Sper ca noul engine, adica cel utilizat de foarte multi ani de battlefield sau nfs, sa faca o diferenta reala fata de precedentele titluri ale seriei fifa. Recomand DG. Multumesc

Revizuiți “FIFA 17”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.