Evaluat la 8 din 10 bazat pe 4 recenzii (4 recenzii clienți)

Platformă

Disponibil

Regiune

Controller

- Recenzii: 4 - Evaluare:
Far Cry Primal Box Art

Franciza Far Cry prezintă o lupte originală a omenirii pentru supraviețuire într-o lume inovativă open-world, ce aduce laolaltă bestii masive, medii încântătoare și viață sălbatică imprevizibilă.

 

Bun venit în Epoca de Piatră, un timă al pericolui extrem și al aventurii lipsite de limite, unde mamuții gigantici și tigrii cu colți stăpânesc lumea și omenirea se plasează la baza lanțului trofic.

 

Fiind ultimul supraviețuitor al grupului de vânătoare, va trebui să înveți cum să îți construiești un arsenal mortal, cum să supraviețuiești în fața prădătorilor fioroși și cum păcălești triburile inamice, toate acestea pentru a stăpânii ținutul Oros și deveni prădătorul Apex.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

 • Experimentează Epoca de Piatră într-un nou joc Far Cry. Decorul bogat din Epoca de Piatră reprezintă scena perfectă pentru o acțiune haotică, plină de pericole și o ocazie incredibilă pentru a spune o poveste pentru care marca Far Cry este cunoscută
 • Ridicăte și luptă împotriva extincției, devenind Takkar, un vânător experimentat și singurl membru rămas în viață al tribului său. Există doar un singur scop, supraviețuirea într-o lume unde tu ești prada
 •  Viață sălbatică plină de pericole și o lume minunată, impunătoare. Acesta este ținutul de dinainte ca omul să îl cucerească, unde tigrii cu colți domină lumea, mamuți lânoși gitantici erau regi iar turme masive de Elk alergau pe câmpii. Descoperă aceste și multe alte călători în lumea sălbatică open-world a ținutului Oros, care prezintă difierite regiuni, unice precum sequoia gigantici, taiga dificilă, munți glaciari și mlaștini.
Vezi toate produsele din seria
Far Cry
Far Cry Primal se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Ubisoft

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului pe adresa de e-mail.

Far Cry Primal

Far Cry Primal

Dată lansare

23 Februarie 2016

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

Ubisoft

4 recenzii pentru Far Cry Primal

 1. – Evaluat la 10 din 10
  Un joc care la început ti se pare plictisitor dar ca si in seriile precedente cei de la Far cry stiu sa faca cele mai bune jocuri
 2. – Evaluat la 8 din 10
  Imagistica si dinamismul actiunii cam slabute.Intr-adevar Far Cry 3 si 4 au fost capete de serie si ca actiune si ca realism al actiunii.Daca s-ar mai lucra la el si s-ar schimba anumite aspecte legate de modul cum decurge totul ar iesi un game fantastic.
 3. (achiziție verificată) – Evaluat la 4 din 10
  In afara de decor si animale, jocul e mult inferior lui Far Cry 4. Aceleasi caracteristici plictisitoare insa armele, costumul de zburat, masinile si multe chestii interesante din Far Cry 4 lipsesc. Macar l-am prins la un pret bun...
 4. – Evaluat la 10 din 10
  Il asteptam cu mare interes. Euu si fratele meu ne-am jucat foarte mult Farcry 3. Ala ne-a placut cel mai mult pana acum.

Revizuiți “Far Cry Primal”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.