Evaluat la 9 din 10 bazat pe 2 recenzii (2 recenzii clienți )

Platformă

Disponibil

Regiune

- Recenzii: 2 - Evaluare:
Fallout 4 Box Art

Fallout 4 este cel mai nou joc Fallout.

O serie superbă tocmai a devenit mai bună. Povestea jocului este conturată de tine, alegerile și acțiunile au o consecință directă și indirectă. Fiecare experiență este unică iar Bethesda certifică că libertatea de până acum va fi dusă pe noi culmi, plină de îmbunătățiri și noi adiții..

 

Ca unic supraviețuitor al Vault 111, intrii într-o lume distrusă de războiul nuclear. Fiecare secundă este o luptă pentru supraviețuire și fiecare alegere este a ta. Numai tu poți reconstui și determina soarta orașului Boston și lumii. Bun venit acasă.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

– Libertate nemărginită – Fă ce vrei într-un joc masiv open world plin de locații, caractere și misiuni. Fă parte din diverse facțiuni sau luptă singură, fiecare alegere este a ta și numai a ta.
– Ești S.P.E.C.I.A.L. – Fi cine vrei cu noul sistem de concepere a caracterelor S.P.E.C.I.A.L. De la un soldat cu Power Armor sau un maestru stealth poți fi oricine vrei cu sutele de perkuri și abilităși
– Grafică Next Gen – O experiență mult mai fluentă alături de o grafică next gen, jocul prinde viața iar acum poți vedea diferitele locații din Fallout într-o claritate și unicitate mult mai mare.
– Violență și V.A.T.S. – Lupta First person sau Third Person poate fi încetinită cu sistemul Vault-Tec Assisted Targeting pentru a putea trage în puncte cheie și savura rezultatul.
– Colectează și construielte – Colectează, construiește, îmbunătățește unele dintre cele mai bune arme și acum pentru prima oară clădiri. Astfel pe lângă posibilitatea de concepere a armurilor, armelor, drogurilor și mâncării vei putea contrui propriul tău oraș

Cumpără și un expansion pentru Fallout 4

Fallout 4 se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Fallout 4

Fallout 4

Dată lansare

10 Noiembrie 2015

Platformă

PC, PS4, Xbox One

Gen

RPG

Gen

Bethesda Softworks

2 recenzii pentru Fallout 4

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
    Desi jocul este bun, il consider sub precedentul din serie.
  2. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    O a fie foartee frumoss, deabia il astept.

Revizuiți “Fallout 4”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.