Evaluat la 10 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client)

Platformă

, ,

Disponibil

Regiune

- Recenzii: 1 - Evaluare:
Factorio Box Art

Factorio este un joc în care construiești și întreți fabrici. Vei mina resurse, cerceta tehnologii, construi infrastructurii, automatiza producția și combate dușmanii. La început te vei găsi tăind copaci, minând resurse, construind arme mecanice și centuri de transport manual, dar în scurt timp poți deveni un centru cu putere industrială, cu câmpuri solare imense, rafinând petrol, fabricând și  lansând roboți de construcție și logistică, toate pentru nevoile tale de resurse.

 

Totuși, această exploatare dură a resurselor planetei nu se traduce într-o relație bună cu localnicii, așa că va trebi să fi pregătit pentru a te apăra pe tine, imperiul și maținările tale de către atacul localniciilor.

 

Alătură-ți forțele cu alți jucători în multiplayer co-operativ, pentrua crea fabrici uriașe, colabora și delega sarcini între tine și prietenii tăi. Adaugă modd-uri pentru a crește plăcerea, de la moduri mici de tweak sau ajutor la revizii generale de joc. Factorio a permis creatorilor de conținut din întreaga lume prin suport modding să proiectezi caracteristici interesante și inovatoare.

 

În timp ce jocul de bază este sub forma scenariului freeplay, există o serie de provocări interesante sub forma ambalajului Scenariul, disponibil ca DLC gratuit. Dacă nu vei găsi nici hărți sau scenarii care să îți placă, poți crea propriul tău mod prin intermediul Map Editor, unde vei putea plasa entități, inamici și teren așa cum vrei și poți chiar adăuga propriul script pentru a face gameplay-ul interesant.

Galerie de imagini pentru acest produs

Factorio se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Factorio

Factorio

Dată lansare

25 Februarie 2016

Platformă

Linux Mac PC

Gen

Strategie

Producator

Factorio

1 recenzie pentru Factorio

  1. – Evaluat la 10 din 10
    Un joc de-a dreptul superb, te joci la nesfrarsit daca vrei si ai timp. Multiplayerul face diferenta ca in orice joc, iar lagat de performante merge destul de bine si cand sunt cateva sute de roboti in lucru.

Revizuiți “Factorio”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.