Platformă

Disponibil

Regiune

Expeditions Viking Box Art

Pregătește-te pentru o aventură în istorie! Logic Artists, producătorii jocului Expeditions: Conquistador, au plăcerea să îți aducă Expeditions: Viking.

 

Pregătește-te pentru o mare aventură

În calitate de noul căpitan desemnat al unui clan modest de Vikingi, vei avea un sat numai al tău. Dar, pentru a îți sculpta numele în istorie, vei avea nevoie de o mare putere și bogăție pentru a crește prosperitatea și renumele satului tău. Este puțin de câștigat de pe meleagurile norvegiene, așa că trebuie să te orientezi pe mările din Occident, unde poveștile vorbesc despre o mare insulă plină de comori numai bună pentru prăduire.

 

Caută și creează propria avere

Huscarii tăi de încredere te vor urmări până în Valhalla dacă aceasta este ordinul zilei, dar vei avea nevoie de mai mult decât loialitate pentru a lăsa o moștenire care va fi amintită pentru o mie de ani. Acum asamblează o bandă de războinici demnă, construiește o navă și căută averea și slava peste mare. Britannia așteaptă în Expeditions: Viking.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Crează-ți propriul căpitan Viking! Concepe-ți propriul personaj în sistemul de caractere unic, unde statisticile, abilitățile și statisticile definesc rolul personajului tău.
  • Raid sau comerț? Vikingii erau cunoscuți nu numai ca războinici violenți, ci și pentru abilitățile lor de negoț. Cum îți vei creea averea, prin luptă sau negoț?
  • Război și politică. Aliază-te cu facțiunile diferite, fie Norsemen, Picts, sau Angles
  • Reputație: Ai grijă de alegerile tale, povestea acțiunilor tale pot face pe unii să se teamă de tine, dar vor avea încredere în tine?
  • Intră în paginile istoriei: într-o poveste frumoasă și viscerală a istoriei nordice
Expeditions: Viking se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Expeditions: Viking

Expeditions: Viking

Dată lansare

27 Aprilie 2017

Platformă

PC

Gen

RPG

Producator

Logic Artists

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Expeditions: Viking”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.