Atunci când Endless au venit pentru prima oară pe Auriga aceștia nu au găsit o planetă goală, ci una plină de viață – o parte din ea inteligentă. Gardienii, îngrijitorii planetelor, au fost o specie nativă; iar alta erau ajutoarele și tovarășii lor, Allayi.

 

Allayi au fost înfrânți și despinați de către Endless, și timp de secole au supraviețuit la marginea existenței. Înmânând tradițiile și poveștile lor, sub forma unui text religios, Epistole, și o carte de rugăciune, Euchologion, ei au așteptat în zăpezi și umbre până când Auriga va avea nevoie încă o datăd e ajutorul lor. Și se pare că acel moment a venit acum…

 

Allayi sunt un popor atât de strâns și aliniat cu Aurigas încât întreaga lor natură se schimbă atunci când apar Dark Seasons. În timp ce aceștia sunt prietenoși și defensivi, în timpul verii, când iernile aspre sosesc, ei devin agresivi și periculoși, reflectând nebunia planetei. Ei sunt atât de le de soarta planetei Auriga că, chiar și corpurile lor se modifică pentru a se potrivi evoluției acestor anotimpuri extreme.

 

Allayi s-au întors iar puterile lor le cresc, fiind pregătiți să apere și să păstreze mama Auriga vie cu toată puterea lor sumbră.

Aspecte specifice pentru acest produs

– Noi unități și eroi – Fiind conectat de planeta Auriga, Alayi își schimbă abilitățile și aspectul o dată cu schimbarea sezoanelor. Această sincronizare le permite să știe când sezoanele se schimbă și văd locația Perlelor chiar și în timpul războiului. Alayi prezintă următoarele unități: Seeker, Skyfin și Monk.

– Noi efecte de iarnă – Iarna se schimbă și introduce o nouă caracteristică de joc

– Perlele din Auriga – Perlele reprezentând o construcție pură a plantei Auriga, perlele atât puternice cât și frumoase pot servi la îndeplinirea multor scopuri minunate

– Altarul din Auriga – Altarul din Auriga este o construcție sacră pentru cei care trăiesc din urma acesteia. Este o sursă de putere antică chiar de dinaintea Endless. Aducând pietre aici vei descoperi binecuvântarea altarului, efecte magice puternice ce pot fi aplciate într-un oraș, o regiune sau imperiu. Cu altarul, imperiile pot colecționa Perle pentru a influența efectele aplicate următorului ciclu de iarnă

– Noi construcții – În afară de Altarul Auriga, poți construi acum noi districte frumoase ce vor ieși în evidența și vor stimula extragerea și stocarea resurselor. Perlele pot fi de asemenea folosite pentru a construi turnuri de apărare pe harta masivă ce vor servi ca un scut defensiv pentru oraș, lovind pe cei care vor îndrăzni să se apropie și să atace imperioul tău.

Vezi toate produsele din seria
Endless Legend
Endless Legend – Shifters se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Endless Legend – Shifters”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.