Acestă audigre majoră la conținutul jocului include sistemul de spionaj mult-așteptat (spionaj, infiltrare și prădare). Aceasta include, de asemenea, o întreagă facțiune majoră, The Forgotten, a cărui gameplay-ul se bazează pe spionaj.

 

Nu te încrede în nimeni
Un coșmar din istorie, Forgotten sunt o facțiune pe care toți  au considerat-o pierdută sau mortă. Împotriva voinței lor, ei au fost transofrmați într-o societate de supraviețuitori violenți și neîncrezătoari, petrecându-li ultimii ani ai cataclismului singuri pe suprafața planetei Auriga.

 

Acum, așa rupturi în societatea lor au condus ca o fracțiune din aceasta să își declare independența. Acum Forgotten riscp totul în speranța că celelalte facțiuni îi vor accepta – sau vor îngenunchia în fața lor. Maești înșelătoriei, infiltrării și sabotajului, sosirea Forgotten în rândul fracțiunilor din Auriga va schimba totul.

Aspecte specifice pentru acest produs

– Noi unități și o nouă facțiune: The Forgotten este constituită din unități precum Assassin, Predatore și Myst

– Folosește-de de abilități precum Camouflage și Stealth și joacă cu unități invizibile pe marea hartă din joc

– Trimite-ți eroi să se infiltreze în celelalte imperii deblocând accesul la informații și acțiunile detaliate pe care imperiul spionat le întreprinde. Noua armată îți permite să furi, capturezi, sabotezi și chiar otrăvi Guvernatorii

– Apără-ți orașele și imperiile împotriva infiltratorilor potențiale folosind noua abilitate Round Up și alte tactici contraspionaj

– Echipeză-ți eroii și unitățile cu un set de elemente noi, inclusiv noul accesoriu „Scope”, pentru a le oferi abilități de spionaj și contraspionaj.

– Încetinește progresul inamicii îndeplinind noi acțiuni ale armatei pe harta masivă, jefuiește satele convertire, extractoare și turnuri de bază.

Vezi toate produsele din seria
Endless Legend
Endless Legend – Shadows se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Endless Legend – Shadows”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.