Sunt lucruri mult mai vechi și mult mai mari în univers decât Endless, unde în urmă cu câteva sute de secole abia apărea pe suprafața istoriei. Ce se știe despree celelalte entități mai mari? Acestea au dispărut înainte de sosirea Endless, sau oare Endless, la apogeul puterii lor, au putut să le controleze și menține? Și acum că Endless au dispărut sau s-au mutat, este posibil ca unele dintre aceste ființe masive, antice, să se ridice brusc, din nou…?

 

 

Dezlănțuie Gardienii

Acești giganți antici, extensii ale planetei Auriga  însăși, s-au eliberat din lanțurile populației Endless. Stăpânește puterea lor legendară și impune-ți supremația asupra alot imperii. Găsește și echipează Gemstones pentru a îți îmbunătății Gardienii cu abilități și puteri noi.

 

Gardienii sunt reprezentați de elementele naturii și aceștia sunt:

  • Gios – gardianul de pământ
  • Neros – gardianul de apă
  • Fotios – gardianul de foc
  • Atmos – gardianul de aer
  • Skoros – gardianul de nisip

 

Concurează pentru supremație

Faptele legendare sunt un alt mod de a concura cu celelalte imperii. Aceste provocări competitive recompensează pe cei mai buni cu diferite tipuri de premii precum bonusuri, tehnologii, resurse și elemente utile. De asemenea evenimentele globale se desfășoară pe întreaga suprafață din Auriga. Acestea vor provoca toate imperiile cu misiuni co-operative și competitive. Cei mai buni for fi răsplătiți cu resurse, aritocle și unități speciale.

 

Construiește un inperiu uriaș

Concurează cu celelalte imperii pentru a construi până la cinci cladiri legendare. Profită de avantajele oferite de aceste clădiri legendare pentru a îți îmbunătăți orașu, producția de resurse, aprobare sau influență. Clădirile unice permit, de asemenea, personalizarea în continuu al imperiului prin deblocare de îmbunătățiri specifice orașului, specializate, care sunt concepute pentru a sprijini progresul spre victorie.

Aspecte specifice pentru acest produs

– 10 fapte legendare: Aceste realizări extraordinare sunt diseminate pe tot parcursul erelor. Fiecare dintre ele poate fi completate numai de către un singur jucător și va da un impuls semnificativ prin deblocarea uneia dintre noile tehnologii, elemente, îmbunătățiri pentru oraș create pentru extindere

– 10 evenimente globale: Fii facțiunea care face cele mai multe evenimente neașteptate care afectează întreaga planetă

– Misiuni competitive și cooperare: Ambele misiuni cooperative și competitive au fost adăugate, jucătorii vor trebui fie să lucreze împreună sau să concure pentru a obține recompense sau pentru a suferi consecințele dure

– 5 clădiri legendare: Încercări masive, aceste clădiri care inspiră venerație pot fi construite doar de un singur jucător pe Eră. Deblocabile prin realizarea faptelor legendare, aceste clădiri sunt atât de puternice încât sunt vizibile pe hartă

– 10 clădiri unice: clădiri unice suplimentare, care oferă beneficii și permit jucătorilor să specializeze orașele lor în funcție de mediul înconjurător.

Vezi toate produsele din seria
Endless Legend
Endless Legend – Guardians se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Endless Legend – Guardians”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.