Evaluat la 10 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client)

Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Controller

- Recenzii: 1 - Evaluare:
Elite Dangerous PC Box Art Coperta

Elite: Dangerous este experiența masivă multiplayer definitivă a genului simulator spațial, oferind aventura open world spațială către generația modernă având o galaxie conectată, un fir narativ ce evoluează treptat și întreaga Calea Lactee recreată la proporțiile sale galactice.

 

Incepând cu doar o navă spațială mică și câteva credite, jucătorii fac tot ceea ce este nevoie pentru a câștiga abilități, cunoștințe, bogăție și putere pentru a supraviețui într-o galaxie dură futuristă și pentru a atinge rangul icnonic de Elite. Într-o epocă a superputerilor galactice și a războiului interstelar, povestea fiecărui jucător influențează experiența unică de joc conectată și firul narativ. Guvernele cad, bătăliile sunt pierdute și câștigate, iar frontiera omenirii este reformulată, toate prin acțiunile jucătorilor.

 

400 de miliarde de Sisteme Stelare. Libertate infinită. Impune-ți propriul traseu.

Elite: Dangerous se activează pe situl oficial Frontier Developments. Dacă doriți, jocul se poate activa și pe Steam. Tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați contul dumneavoastră și să vă uniți contul de Steam cu cel de Frontier. Puteți accesa ghidul aici.

Elite: Dangerous dispune de mai multe versiuni

Commander Deluxe Edition

Commander Deluxe Edition

Elite: Dangerous Commander Deluxe Edition include:

– Jocul Elite: Dangerous
– DLC-ul Elite: Dangerous – Commander Pack
– Pachetul de DLC-uri Elite: Dangerous – Horizons Season Pass

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

– O galaxie plină de minuni – Sistemele de 400 de miliarde de stele din Calea Lactee sunt scena pentru gameplay-ul deschis al jocului EliteȘ Dangerous Elite. Stelele, planetele, lunile, câmpurile de asteroizi și găurile negre reale ale propriei noastre galaxii sunt construite la adevărate proporții epice, în cel mai mare spațiu de joc din istoria jocurilor video.

– O experiență de joc conectată, unică – Guvernele cad, luptele sunt pierdute și câștigate, iar frontiera omenirii este remodelată, toate prin acțiunile jucătorilor. Într-o epocă a superputerilor galactice și de război interstelar, povestea personală a fiecărui jucător influențează galaxia conectat și firul narativ

– Impune-ți propriul tău traseu – Îmbunătățește-ți propria ta navă și personalizează fiecare componentă pe măsură ce vânezi, explorezi, lupți, minezi, faci contrabandă, comerț pentru a supraviețui în galaxia dură a anului 3301. Fă tot ce este trebuuie pentru a câștiga abilități, cunoștințe, bogăție și puterea de a sta printre rândurile celor din rangul Elite.

– Multiplayer masiv – Participă la întâlnirile imprevizibile cu jucători din întreaga lume, în vastul câmp de joacă spațial din Elite: Dangerous. Experimentează galaxia conectată singur în modul Solo sau alături de jucători din întreaga lume, în Open Play, unde fiecare pilot cu care te vei confrunta ar putea deveni un aliat de încredere sau dușmanul tău ucigător.

– O lume a jocului vie – Elite: Dangerous crește și se extinde cu nou conținut și caracteristici.A ctualizări majore reacționează la modul în care jucătorii vor să joace și să creeze noi oportunități de joc pentru sutele de mii de jucători care cooperează, concurează și exploreazăă împreună galaxia conectată.

– Originala aventură open world – Elite: Dangerous este cea de-a treia continuare a jocului din 1984 Elite, aducândnd versiunea originală a aventurii open world în generația modernă, cu o galaxie conectată, evoluție narativă și întreaga Calea Lactee recreată la proporțiile sale galactice.

Cumpără și un expansion pentru Elite: Dangerous

Elite: Dangerous se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Elite: Dangerous

Elite: Dangerous

Dată lansare

16 Decembrie 2014

Platformă

Mac, PC

Gen

Simulator

Gen

Frontier Developments

1 recenzie pentru Elite: Dangerous

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Un joc foarte frumos, care nu e totusi pentru toate gusturile. Odata ce inveti sa-l joci si o sa dureze pana o sa inveti (m-am uitat pe youtube, am facut tutorialele, m-am inscris intr-un grup care sa ma indrune) este un joc superb. Daca te chinui insa sa navighezi prin spatiu cu tastatura si mouse, e frustrant. Am achizitionat un HOTAS si din acel moment experienta se schimba total.

Revizuiți “Elite: Dangerous”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.