Platformă

, ,

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Controller

Dungeons 3 Box Art

Prin ispitirea preotesei dark elf, Thalya, din ghearele pufoase ale lumii de suprafață pentru a o transforma-o în locotenentul șef, Dungeon Lord (lordul temnitei) a găsit o cale de a-și conduce campania de cucerire a suprafeței din închisoarea lui amplasată în lumea subterană. Cu Thalya în prima linie și alături de forțele unite ale răului, jucătorii vor trebui să folosească fiecare truc din carte pentru a înfrânge făcătorii de bine din lumea de suprafață, o dată pentru totdeauna!

 

Eliberează-ți partea întunecată prin crearea unei temnițe subterane unice având posibilitatea de a lege dintr-o gamă imensă de camere, capcane și structuri. Ridică cea mai terifiantă armată pe care a văzut-o lumea vreodată, alegând din creaturi despicabile, cum ar fi orcii, succubele, zombi și multe altele. Apoi, odată ce ai construit trupele dorite, ieși din întuneric și îndrumă-ți armata spre lumina din întreaga lume, unde vei corupe pământul și vei distruce orice urmă de eroism, drăgălușenie sau unicorni. Și pentru prima oră în seria Dungeons, experimentează nivele generate aleator unde nici o sesiune nu se aseamană cu alta, oferind distracție fără sfârșit pentru orice răufăcător!

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Managerul de temnițe pe care l-ai așteptat – Dungeons 3 este este cel mai mare, cel mai bun, si cel mai malefic simulator de temnițe de până acumsim, încununat de un mod RTS complet reimaginat în care vei putea să îți administrezi temnița așa cum vrei.
  • O nouă conducere – Comandă forțele unite ale răului sub îndrumarea noului personaj Thalya și condu-i spre victorie.
  • Dimensiunea contează – Dungeons III oferă o campanie singleplayer extinsă cu 20 de misiuni și peste 20 de ore de joc, niveluri generate aleatoriu, un nou mod co-op pentru doi jucători, mai multe camere și mai multe abilități unice.
  • Comentatorul răuvoitor se întoarce – Naratorul îndrăgit de toți fanii Dungeons se întoarce cu vocea sa inconfundabilă, continuând moștenirea Dungeons în cel mai bun mod posibil.
Dungeons 3 se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Dungeons 3

Dungeons 3

Dată lansare

13 Octombrie 2017

Platformă

Mac PC PS4 Xbox One

Gen

Strategie

Producator

Realmforge Studios

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Dungeons 3”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.