Evaluat la 7.72 din 10 bazat pe 7 recenzii (7 recenzii clienți)

Platformă

Disponibil

Gen

Regiune

Cooperativ

,

Controller

- Recenzii: 7 - Evaluare:
Doom Box Art

Construit de id Software, studioul ce a pionierat genul first-person shooter și a creat modul multiplayer Deathmatch, Doom se reîntoarce într-o abordare brutală, distractivă a shooter-ului modern. Demoni de neoprit, arme distructive masive și o mișcare fluidă oferă o fundație pentru o luptă first-person intensă. Așadar chiar dacă te înfrunți cu hoarde de demoni în adâncurile iadului, în campania single-player sau concurezi cu prietenii în numeroasele moduri multiplayer.

 

Extinde experiența de joc din Doom cu un nou editor, SnapMap, ce permite crearea, jucarea și distribuirea de conținut nou cu întreaga lume.

 

Povestea descrie cum Corporația Aerospațială a Uniunii de pe Marte a fost atacată și copleșită de demoni puternici, fioroși, iar tu ești singurul care stă între lumea noastră și a lor. Ca un marin Doom singuratic, ai fost activat pentru a face un singur lucru, ucide-i pe toti!

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

 • O campanie necruțătoare, în care vei fi mereu în mișcare – Nu există sistem de cover sau viață regenerabilă, astfel va trebui să fi mereu în mișcare pentru a îți înfrânge inamicii în miriade de moduri brutale
 • Experiența multiplayer id Software se reîntoarce – Domină-ți adversarii în stilul de joc ce a transformat Doom într-un simbol al genului. Lupte rapide, brutale se vor duce în arenă și va trebui să îți anihilezi inamici folosind abilități, arme puternice, verticalitate și puteri unice ce îți vor permite să devi un demon
 • Posibilități nelimitate – Prin integrarea Doom SnapMap vei putea crea nivele proprii – oferind experiențe noi, unice de fiecare dată.
Doom se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Doom

Doom

Dată lansare

13 Mai 2016

Platformă

Nintendo Switch PC PS4 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

id Software

7 recenzii pentru Doom

 1. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
  Foarte buna campania jocului, perfecta pentru un joc marca DOOM, dar multiplayerul nu are nici o treaba cu DOOm in afara de decor, ma asteptam la altceva. Totusi este un joc bun!
 2. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
  Compania ID Software a încercat să renască popularitatea jocului în 2004, când a lansat Doom 3, un joc impecabil din punct de vedere tehnologic, dar căruia i-a lipsit violența psihotică a jocurilor anterioare. Acum se pare că au revenit pe calea cea bună, pentru că au creat un spectacol tehnologic și, în același timp, un haos sângeros.
 3. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
  Singleplayeru rupe, smecherie, lam terminat de 3 ori Multiplayeru e pe langa
 4. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
  PRO *Nu-ţi rupe pc-ul în două (eu cu un jaf de Fx 8350 & R9 290 îl joc cu 60fps constant, având aproape tot pe ultra). *Posibilităţi extinse de customizare (arme şi armură), precum şi un nivel crescut de rejucabilitate (ca să găseşti toate secretele, să faci toate chalenge-urile, etc) CONTRA *Bug-uri grave (crapă cu mesaje de eroare, sau rămâne blocat) şi screen tearing ca la balamuc pe plăcile AMD (nu se rezolvă nici cu vsync activat, deşi uneori se mai îndulceşte). *Atmosferă care aduce mai degrabă cu Rage sau Quake decât cu Doom (care se vroia un joc claustrofobic în care întunericul şi celebra lanternă, ce acum lipsesc, aduceau un plus de imersiune) *Controllerul e aproape imposibil de utilizat, atât pe pc cât şi pe console (joc de mult pe controller, chiar şi shootere pe pc, şi ştiu ce spun, Doom 3 BFG a fost excelent optimizat pentru controller pe când ăsta e un dezastru). *Poveste practic inexistentă, sau cel mult ridicolă (lipsesc celebrele mesaje ascunse prin pda-uri ce le găseai în niveluri, care te duceau la deblocarea diverselor seifuri).
 5. (achiziție verificată) – Evaluat la 6 din 10
  Mi-a placut mult campania singleplayer imi aminteste de vechiul Doom. Dar multiplayerul nu are nici o treaba cu jocul e dezamagitor
 6. (achiziție verificată) – Evaluat la 6 din 10
  Pe cat de bun e singleplayeru pe atat de prost e multiplayer. SnapMapu e cam slabut.
 7. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
  Comandati cu incredere, nu e prima data cand precomand de la digitalgames, totul a fost ok.

Revizuiți “Doom”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.