Platformă

Disponibil

Regiune

Divinity Dragon Commander Coperta

Sunteți comandantul Dragon. Misiunea ta este de a reuni un imperiu dezbinat și să devi noul împărat. Succesul depinde în totalitate de capacitatea ta de a se conduce în mod eficient imperiul tău, construi armate invincibile și de a le conducă spre victorie. Armele tale secrete: intuițiile tactice, abilitățile tale de conducere și capacitatea de a te transforma într-un dragon.

 

Dragon Commander nu este doar un joc de strategie – reușește să contopească perfect strategia în timp real, o campanie bazată pe ture, conducerea unui imperiu prin mijloace diplomatice și de forță și controlarea unui dragon formidabil.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

– Strategie în timp real: Comandă trupele tale de pe mare, teren și aer în timp real. Operațiunile combinate și faptul de a ști unde și când trebuie să lovești sunt elementele cruciale ale oricărei victorii.

Devino un Dragon și domină câmpul de luptă: În timpul desfășurării strategiei în timp real, poți să te transformi într-un dragon pentru a oferi suport trupelor în luptă și distruge inamicul folosind puterile tale de dragon formidabile.

– Campanie bazată pe ture: Condu cruciadele tale și cucerește lumea pe harta masivă a lumii într-un gameplay bazat pe ture. Plănuiește-ți mișcările de dinainte, construiește armate formidabile și investește în tehnologia corectă sau upgrade-uri magice.

– Condu-ți propriul imperiu: Tu ești împăratul și tu iei toate deciziile! Dar ai grijă, echilibrul politic este ușor de deranjat. Fiecare joc este diferit și vei descoperi că un comandant al Dragonului trebuie să ia decizii cu adevărat dure. Simte efectele deciziilor tale pe câmpul de luptă în timp ce războiul progresează.

– Moduri singleplayer, multiplayer și co-op: Joacă campania single-player condusă de poveste și descoperă multiplele opțiuni și decizii pe care le poți alege sau testează-ți abilitățile împotriva altor Dragon Knights, în modul online sau locan prin LAN. Începesta bărbăția împotriva altor cavaleri Dragon, on-line sau locale prin LAN. Începe propria ta campanie multiplayer cu sau impotriva unui prieten. Sau decide cine e mai bun pe o hartă Skirmish.

Vezi toate produsele din seria
Divinity
Divinity: Dragon Commander se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Divinity: Dragon Commander

Divinity: Dragon Commander

Dată lansare

2 Iulie 2013

Platformă

PC PS3 Xbox 360

Gen

RPG

Producator

Larian Studios

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Divinity: Dragon Commander”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.