Evaluat la 9.34 din 10 bazat pe 3 recenzii (3 recenzii clienți)

Platformă

Disponibil

Regiune

- Recenzii: 3 - Evaluare:
Dishonored 2 PC Box Art Coperta

Reîntoarce-te la rolul tău ca un asasin supranatural în Dishonored 2 – următorul capitol al premiatei saga Dishonored concepută de Arkane Studios.

 

Joacă-te într-o lume în care misticismul și industria se ciocnesc. Vei alege să joci ca împărăteasa Emily Kaldwin sau protectorul regal, Corvo Attano? Îți vei face drum prin joc nevăzut, vei utiliza pe deplin sistemul de luptă brutală, sau te vei folosi de ambele? Cum vei combina setul unic de puteri, arme și gadget-uri ale personajului tău pentru a elimina inamicii? Povestea răspunde la alegerile făcute, ceea ce duce la rezultate interesante pe măsură ce joci prin fiecare dintre misiuni concepute manual.

 

Dishonored 2 este setat la 15 ani după ce Lordul Regent a fost învins, iar ciuma șobolonilor a trecut în istorie. Un uzurpător din ală lume a pus stăpânire pe tronul împărătesei Emily Kaldwin, lăsând soarta insulelor atârnând în balanță. Devenind Emily sau Corvo, vei călători într-o lume dincolo de străzile legendare ale Dunwall către Karnaca, orașul de coastă odată răsunător și plin de activitate, ce deține cheile pentru restabilirea împărătesei Emily la putere.

 

Înarmat cu Mark of the Outsider și abilități puternicer noi, urmărește-ți vrăjmașii și ia înapoi ceea ce-i de drept al tău.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

Fă cunoștință cu asasinii – Ca personaje cheie, Emily Kaldwin și Corvo Attano aduc acum propriile lor perspective și răspunsurile emoționale la lumea și povestea jocului. Utilizează setul de puteri, dispozitive și arme unice specifice fiecărui caracter în moduri creative pe măsură în timp ce vei explora lumea – indiferent dacă te lupți pe străzi sau te vei furișa pe acoperișurile caselor – și pe care dușmani vei decidă să îi elimini sau să îi cruți.

Puteri supranaturale – Crafting bonecharm avansat și noi skill-tree pentru upgrade îți vor permite să personalizezi puterile în moduri foarte diferite. Deveni o umbră vie și vânează în ascuns țintele, leagă dușmanii astfel încât aceștia să împărtășescă o soartă comună, sau hipnotizează-i pentru a pătrunde în mintea lor. Alege din combinații aproape infinite de violență, luptăă neletală, puteri și arme pentru a îndeplini obiectivele.
Lume imaginativă – De la străzile întunecate infestate de șobolani din Dunwall la coastele, exotice ale ținutului în descopunere, cufundați-vă în locații stilizate create de Arkane Studios. Lumea este un personaj în sine, bogată cu poveste, arhitectură si personaje eclectice. De asemenea, este accentuată de locații c misiune semnătură, cum ar fi Dust District, devastate de furtuni de praf și de facțiuni aflate în conflict, conacul unui nebun făcut din ziduri mișcătoare, capcane mortale și soldați cu cheiță.
Provocare – Personalizează gameplayul cu diferite opțiuni și setări de dificultate concepute pentru a îți oferi o aventură personalizată. Vei putea personaliza ca experiența să fie mai dificilă (sau mai usoră) prin schimbarea miriadelor de parametrii legate de stealth, micșcare și luptă.
Engine Void – Dishonored 2 este frumos adus la viață cu noul motor Void Engine, un salt înainte în tehnologia de randare, construit din id Tech si extrem de personalizat de Arkane Studios. Conceput pentru a sprijini direcția artistică de talie mondială și profitând pe deplin de puternicul hardware pe care această generație o oferăt, motorul Void Engine permite progrese semnificative în toate sistemele de joc, inclusiv stealth receptiv și luptă artificială inteligentă, iluminare și randare grafică de înaltă calitate, medii urbane impresionant de dense și o poveste prezentată într-un mod unic.

Vezi toate produsele din seria
Dishonored
Dishonored 2 se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Dishonored 2

Dishonored 2

Dată lansare

11 Noiembrie 2016

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

RPG

Producator

Arkane Studios

3 recenzii pentru Dishonored 2

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    L-am cumparat acum cateva zile, am platit prin PayPal am confirmat comanda si l-am primit in cateva minute. Jocul ruleaza bine pe PC-ul meu mai vechiut dar imi place mult, mai ales ca am adorat Dishonored 1.
  2. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
    Au existat unele probleme dar vad ca de la ultimul update s-au rezolvat. in rest multumit de joc si de comanda.
  3. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Nu ma jucat sincer sa fiu primul joc, dar din ce am vazut a fost foarte bine primit. Poate o sa-l incerc si pe primul pana il primesc pe acesta. Multumesc pt confirmari.

Revizuiți “Dishonored 2”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.