Platformă

,

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Controller

Diablo III Battle Chest PC Box Art Coperta

Două jocuri într-unul

 

Diablo III: Battle Chest include Diablo III și expansiunea Diablo III Reaper of Souls și oferă experiența supremă Diablo III. Agită pământul, distruge-ți inamcii cu foc și gheață, invocă slujitorii nepământești în timp ce mânuiești puterea eroică primită din naștere.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

– Iadul așteaptă – Acum este timpul ca tu să cuceri răul și să salvezi întregul Sanctuary Înfrângeri pe Prime Evils și Angel of Death în cinci acte epic cu șase clase de caractere formidabile. După ce ai terminat cu campania, abordează modul Adventure pentru provocări și recompense nelimitate.

– Înfrânge rele infinite – Înfrânge legiunile de monștri blestemați în medii 3D unice. Confruntă-te cu nenumărate personaje negative demonice, descoperă misiuni în locații noi, și câștigă loot diferit de fiecare dată când joci. Nici o dată două aventuri vor fi la fel.

– Îndrăznește să te avânți în lumea Sanctuarului întuencat – Din turlele fabuloase din Caldeum la zidurile asediate din Keep Bastion, lumea muritoare a căzut sub influența corupătoare a puterilor infernale. Vino în apărarea Sanctuarului în timp ce se află pe prăpastia anihilării demonice.

– Acumulează bogății necunoscute – Colectează o gamă amețitoare de comori pe măsură ce învingi minionii lui Diablo. Echipează, îmbunătățește, și construiește arme și armuri puternice pe măsură ce te transformi într-un erou legendar.

– Luptă alături de prieteni – Luptă împotriva hoardei demonice cu până la trei prieteni pe Battle.net. Scalează dificultatea (și loot-ul) la o dificultate pe care o poți duce alături de prieteni și avântă-te în aventura eroică.

– Cucerește noi moduri de joc – După ce ai terminat campania, Modul Aventură deschide întregul Sanctuar, permițând accesul la orice punct de pe hartă în orice act. Acesta introduce, de asemenea, Bounties și Nephalem Rifts, două noi moduri de joc cu caracteristici cu o foarte mare rejucabilitate.

Vezi toate produsele din seria
Diablo
Diablo 3: Battle Chest se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Battlenet

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului pe adresa de e-mail.

Diablo 3

Diablo 3

Dată lansare

15 Mai 2012

Platformă

Mac PC PS3 PS4 Xbox 360

Gen

RPG

Producator

Blizzard Entertainment

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Diablo 3: Battle Chest”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.