Platformă

Disponibil

Regiune

Deceit Box Art Coperta

Deceit îți testează instinctele tale de încredere și înșelăciune într-un first-person shooter multiplayer. Te trezești într-un azil la sunetul unei voci necunoscute, înconjurat de cinci alții. O treime din grupul tău au fost infectați cu un virus, dar care scapă? În timp ce traversezi prin clădire, curentul va cădea creând întuneric, astfel permițând jucătorilor infectați să se transforme în forma lor de teroare. Găsește aliați și completează obiectivele de pe hartă pentru mai bune șanse de supraviețuire.

 

Mediul ambiant a fost conceput pentru a provoca un conflict între grup, creând îndoieli cu privire la adevăratele intenții ale jucătorilor. Infectații vor încerca să acopere încercările lor de a sabota grupul, în timp ce restul vor păstra un ochi alert la acest comportament suspect și vor încerca să-și unească forțele cu oamenii în care cred ei că se pot încrede.

 

Pe măsură ce vei progresa prin hartă vei întâlni diferite obiective, care te vor ajuta să supraviețuiești și progresa spre ieșire. Cu toate acestea, va trebui să decizi ce este cel mai important pentru tine, și dacă vrei să colaborezi pentru îndeplinirea lor sau vei lupta cu ceilalți jucători pentru ele. Fiecare decizie oferă jucătorilor mai multe informații și o indicație a persoanelor din echipă. Cu toate acestea, percepția fiecărei acțiuni nu va fi neapărat văzută ca o reprezentare corectă de către alții, pentru că adevărul poate fi ușor de denaturat.

 

Sunt perioade de întreruperi de curent pe hartă, care permit infectaților să se transforme în ceea ce este cunoscut sub numele de forma lor de teroare. În această formă ei sunt mult mai rapizi, mai puternicei, și au viziune de noapte, cu doar o singură slăbiciune: lumina. În această formă, creaturile infectate sunt cu adevărat terifiante, și cu o serie de animații de ucidere intense jucători vor fi capabil de a crea unele momente de groază, dar, de asemenea, amuzante.

 

În general, gameplay-ul implică frenezie de luptă rapidă amestecat cu poziționare strategică pe hartă, și, desigur, aspectele psihologice ale determinării persoanelor infectate.

Deceit se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Deceit

Deceit

Dată lansare

7 Octombrie 2016

Platformă

PC

Gen

Acțiune Shooter

Producator

Automaton

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Deceit”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.