Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Controller

Dead Space 3 Coperta

Luptă împotriva terorii alături de un prieten!

 

Călătorește prin spațiu până pe planeta de gheață Tau Volantis cu Isaac Clarke și Sgt. John Carver pentru a descoperi și a distruge sursa focarului Necromorph.

 

Străbate mediul dur pentru materii prime și piese utile pentru a crea arme personalizate și instrumente de supraviețuire supreme – vei avea nevoie de ele, dacă dorești ca Issac și Carver să scape vii de pe planetă.

 

Necromorfii vor fi doar unii dintre mulți dușmani cu care te vei confrunta confrunta de aceasta dată. Evită avalanșele de gheață, urcă pe pereții înghețați, supraviețuiește în fața condițiilor violente și înfrânge o armată de dușmani, mai evoluați, mai mortali, în misiunea de a salva omenirea de apocalipsa iminentă.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Formează o echipă și luptă împotriva terorii împreună – Joacă campania completă în co-op online alături de un prieten sau single player. Sistemul oferă opțiuni diverse și rapide pentru conectarea co-op fără a dăuna experienței de joc.
  • Experimentează un nou mediu ostil – Aterizează pe planeta înghețată și descoperă orașe subterane sau acceptă și îndeplinește misiuni secundare. Explorează terenul înghețat în căutarea taberelor abandonate.
  • Îmbarchează-te la o expediție palpitantă pentru a salva omenirea – Dezvelește trecutul, descoperă sursa terorii Necromorph, și luptă pentru a salva de la extincție rasa umană.
  • Scormonește pentru piese și construiește-ți propria ta arma – Noile opțiuni de crafting introduc posibilitatea de a modifica și construi propriile arme, combinând diferitele componente disponibile. Combină, reconfigură și îmbunătățește-ți armele și echipamentele tale favorite.

Cumpără și un expansion pentru Dead Space 3

Vezi toate produsele din seria
Dead Space
Dead Space 3 se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Origin

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Origin pe adresa de e-mail.

Dead Space 3

Dead Space 3

Dată lansare

5 Februarie 2013

Platformă

PC PS3 Xbox 360

Gen

Acțiune

Producator

Electronic Arts

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Dead Space 3”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.