Evaluat la 8.54 din 10 bazat pe 11 recenzii (9 recenzii clienți)

Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Controller

- Recenzii: 12 - Evaluare:
Dead by Daylight Box Art

Moartea nu este o scăpare!

 

Dead by Daylight este un joc horror multiplayer (4vs1) în care un jucător ia rolul unui ucigaș nebun, iar ceilalți patru vor deveni supraviețuitori ce vor încerca să scape de ucigaș și evita să fie prinși, torturați și uciși.

 

Supraviețuitorii vor juca în third-person și vor avea avantajul unei vizibilități mai bune, văzând obiectele din jur dar și din spate. Ucigașul va juca în first person și va fi focusat pe pradă.

 

Scopul supraviețuitorilor este acesta de a scăpa din regiune fără a fi prins de ucigaș, ceva ce pare ușor însă mediul se schimbă de fiecare dată.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

 • Supraviețuiește împreună… sau nu – Supraviețuitori pot co-opera între ei sau pot fi independenți, egoiști. Șansele de supraviețuire vor varia în funcție de cât de bine lucrează echipa împreună sau cât de bine te poți fofila de alții, lăsându-i în urmă.
 • Unde sunt? – Fiecare nivel este generat procedural, așadar nu te vei aștepta niciodată la ce vei întâlnii. Locațiile de spawn aleatorii înseamnă că niciodată nu te vei simți în siguranță.
 • Un festin pentru ucigași – Dead by Daylight se inspiră din toate tipurile de horror. Ca un ucigaș vei putea juca sub diferite forme, de la „Slasher” la forme terifiante paranormale. Familiarizează-te cu terenul de joacă și învață fiecare putere unică a ucigașului, pentru a putea vâna, prinde și sacrifica victimele.
 • Din ce în ce mai complex – Fiecare ucigaș și supraviețuitor au un sistem de progresie unic și multe obiecte deblocabile pot fi personalizate pentru propria strategie. Experiența, abilitățile și înțelegerea mediului sunt elemente cheie pentru a vâna prada sau scăpa de ucigaș.
 • Persoane reale, frică reală – Nivele procedurale și factorul uman va transforma fiecare meci într-o experiență neașteptată. Nu vei ști niciodată care va fi rezultatul. Ambiența, muzica și mediile terifiante vor crea o experiență de groază.
Dead by Daylight se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Dead by Daylight

Dead by Daylight

Dată lansare

14 Iunie 2016

Platformă

PC

Gen

Acțiune

Producator

Behaviour Interactive

11 recenzii pentru Dead by Daylight

 1. (achiziție verificată) – Evaluat la 2 din 10
  L-am cuparat si eu recent. pentru multi se pare ca este un joc ok mie mi se pare o porcarie (l-am jucat aproape 2 ore sa incerc sa il inteleg, dar nu am reusit) l-am dezinstalat :(
 2. – Evaluat la 10 din 10
  Dead by daylight daca in cumperiod pe Cd merge și PC
 3. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
  Infiorator de bine realizate efectele audio, chiar reuseste sa ofere o atmosfera terifianta. L-am testat in weekend-ul gratuit, am vazut ca merge bine si l-am cumparat de aici. Totul e in regula, desi am avut dubii prima data pentru ca nu il gaseam pe nici un alt site de la noi.
 4. – Evaluat la 8 din 10
  Super tare jocul!
 5. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
  Se poate si pe leptop?
 6. – Evaluat la 10 din 10
  10 dar vreau sa ma joc 10
 7. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
  Un joc ce a prins foarte bine pe la noi, dar nu numai. Bun pretul la oferta, recomand
 8. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
  Imi place mult jocul insa as fi vrut sa aiba mai multe moduri si mai multe caractere. Sper sa bage in curand posibilitatea de a forma party cu prietenii, altfel l-am luat impreuna cam degeaba
 9. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
  Au ceva probleme sincer cu serverele, in rest jocul este bun. Probabil ca vor remedia si acest timp de asteptare in potrivirea meciurilor.

Revizuiți “Dead by Daylight”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.