Evaluat la 10 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client)

Platformă

Disponibil

Regiune

- Recenzii: 1 - Evaluare:
DayZ PC Box Art Coperta

Bun venit universul DayZ. Lovit de apocalipsă unui virus necunoscut ce s-a răspândit în toată lumea, tu ești unul din puținii supraviețuitori.

 

Astfel va trebui să cutreieri pustiul pentru a încerca să supraviețuiești zombilor, populația infectată, dar și pentru a căuta provizii, arme ce te vor ajuta să mai trăiești încă o zi. Joacă singur sau împreună cu echipa ta, astfel cu cât mai mulți cu atât mai bine. Dar nu uita, voi nu sunteți singurii supraviețuitori. Undeva în umbra ta, printre zombi pândesc alți oameni ce sunt pregătiți să te ucidă pentru a-ți fura resursele greu muncite de tine.

DayZ este o adaptare al impresionatului MOD pentru Arma II, DayZ. Jocul oferă multe caracteristici pe care modul le oferea, o lume MMO impresionantă în care jucătorii trebuie să înfăptuiască un singur țel, acela de a supraviețui în cruda lume post apocaliptică. Jucătorii vor experimenta evenimente impresionante și sentimente ce vor apărea cu siguranță în joc.

 

De obicei, foarte mulți nervi, dați de zombi ce apar de nici unde, care dau damage cu mâinile de la distanțe de peste 3 metri și camperi ce stau la pândă în locurile de spawn pentru a-ți fura obiectele pe care le-ai colectat timp de zile întregi. Dar toate acestea sunt deja știute și incluse în joc.

Nu există ajutor, sau puncte intermediare de salvare. Nu există o a doua viață, orice greșeală te poate și te va ucide. Dacă mori, vei pierde tot ce ai adunat și va trebui să începi din nou de la 0 cu mâinile goale. Luptă într-un mediu ostil, unde orice prieten te poate trăda pentru încărcătura ta prețioasă.

Galerie de imagini pentru acest produs

DayZ se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

DayZ

DayZ

Dată lansare

16 Decembrie 2013

Platformă

PC

Gen

Supraviețuire

Producator

Bohemia Interactive

1 recenzie pentru DayZ

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    A meritat investitia sa zic asa, chiar daca jocul nu a fost inca lansat oficial si se afla inca in dezvoltare. Multumesc de seriozitate, o sa revin dupa Far Cry 4 cand il aduceti.

Revizuiți “DayZ”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.