Platformă

,

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Controller

Day of Infamy Box Art

Experimentează bătălii intense strâmte ce au devenit iconice, desfășurându-se îm timpul celui de-al doilea Război Mondial.

 

Day of Infamy este un shooter în care echipa primează și țintește să deservească ca, continuarea și evoluția titlului original din 2001 Day of Defeat, oferit de cretorii jocului Insurgency.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

– Gameplay strategic: Mecanicile de joc ce se bazează pe luptele de infanterie intense și un HUD simplificat reușesc să realizeze o experiență extrem de viscerală și captivantă. Cu un sistem de reîntăriri de tip valuri (waves) ce se axează pe obiective, jocul menține un accent pe munca în echipă și pe coordonare.

– Lupte iconice din cel de-al doilea Război Mondial: Jocul te va purta în diferite teatruri operaționale marcante, pe malurile Siciliei și străzile din Italia, în pădurile din Belgia și Germania, și, desigur, plajele din Normandia.

Armate istorice: Forțele Aliate de infanterie ale armatei US și Comunitatea Națiunilor se ciocnesc cu Wehrmacht-ul german.

Arsenal autentic: În funcție de proviziile echipei, vei putea personaliza și îmbunătăți armele și echipamentul, ce vor avea un impact asupra aspectului, masei, rezistenței și vitezei de mișcare. Jocul conține un arsenal complet, inclusiv puști bolt-action, pistoale, revolvere, pistoale-mitralieră, mitraliere grele, grenade, și aruncătoare de flăcări. Fixează baionetele, extinde  muniția din încărcător sau schimbă elementele optice de pe armă cu ajutorul opțiunilor de personalizare specifice perioadei.

Munca în echipă este imperios necesară: Ofițerii pot conduce echipa lor în câmpul de luptă. În plus față de o gamă largă de opțiuni de comandă, ei pot cere suport aerian dacă un operator radio se află în apropiere. Opțiunile de suport aerian sunt baraj de artilerie și ecran de fum. Comunicarea prin VOIP este inclusă pentru a comunica cu coechipierii în joc, dar ai grijă, inamicul te poate auzi dacă s-a infiltrat în perimetrul tău. Operatorii radio, de asemenea, servesc ca un far de comunicare pentru cei din jurul lor, unificând mesajele transmise de la cartierul general și echipele de pe front.

Day of Infamy se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Day of Infamy

Day of Infamy

Dată lansare

23 Martie 2017

Platformă

PC

Gen

Acțiune

Producator

New World Interactive

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Day of Infamy”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.