Platformă

,

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Craft the World Coperta

Craft The World este un joc de strategie unic, sandbox, un mix de de Dungeon Keeper, Terraria și Dwarf Fortress.
Explorează o lume generată aleator populată de creaturi periculoase, construiește o cetate pentru gnomi, adună resurse, și craftează toate itemele, armele, armurile de care ai nevoie.

 
Joaca de-a Dumnezeu
Tu controlezi un trib gnomilor, poruncindu-le să sape în anumite locuri, atace creaturile inamic, și să construiască case și alte structuri. Va trebui să le oferi mâncare și îmbrăcăminte piticilor, precum și să îi ajuți cu magia atunci când luptă împotriva altor locuitori ai lumii. Vei începe jocul cu un singur gnom și vei obține gnomi suplimentari odată ce nivelul de experiență crește.

 

Un joc Sandbox
Fiecare nivel de joc are mai multe straturi de pământ ce pot fi explorate, de la cer până la lava fierbinte subterană. Nivelul este generat aleator ca o insulă, limitată de granițele naturale: oceane pe margini, lava de sub ea, și cerul de mai sus. Alte caracteristici includ ciclu zi și noapte și schimbarea condițiilor meteorologice. Lumile diferă în mărime, umiditate, temperatură, teren, floră și faună. Săli și camere abandonate pline de comori sunt ascunse undeva adânc în interiorul insulelor.

 

Crafting
O caracteristică a jocului este un sistem ușor de utilizat de rețete pentru crafting. Rețetele sunt organizate și ușor accesibile. Ai posibilitatea să construiești zeci de elemente diferite: blocuri de construcție pentru case, mobilier, decorațiuni, arme, armuri, muniție și hrană pentru gnomi.

 

RTS – Strategie în timp real
La început vei găsi rețete pentru uneltele de bază și diferite articole începătoare și blocurile de construcție pentru o casă mică, cu locuri pentru a dormi și mânca. Apoi, după ce mărimea tribului va crește vei atrage atenția altor locuitori ai lumii. Cele mai multe dintre ele sunt creaturi de noapte și vor locui în subteran. Lumile sunt pline de creaturi fantastice, cum ar fi zombie, schelete, goblini, obseratori (beholders), fantome, păianjeni gigant, și altele. Unii dintre ei acordă puțină atenție pentru gnomi, atâta timp cât gnomii nu vin în câmpul lor vizual. Alții se adună în grupuri destul de mari și vor încerca să pătrundă în fortăreața gnomilor.

 

Tower Defense
Deosebit de periculoase sunt valurile de monștri care apar din când în când de la portaluri. Deci, nu îi neglija și construiește un refugiu sigur cu ziduri puternice și numeroase capcane, celule, turnuri de foc și pasaje secrete.

 

Magie
Fiind o ființă divină, vei poseda diferite vrăji. Poți accelera mișcarea gnomilor, deschide portaluri mici, ilumina peșterile întunecate pentru a speria monștri, evoca magia naturală sub formă de ploaie sau creșterea copacilor, arunca mingi de foc la capetele bestiilor, pentru a găsi resurse utile și camere ascunse în subteran , contribuind astfel la accelerarea extracției resurselor, explorarea lumii, și creșterea populației de gnomi.

Galerie de imagini pentru acest produs

Cumpără și un expansion pentru Craft the World

Craft the World se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Craft the World

Craft the World

Dată lansare

24 Noiembrie 2014

Platformă

Mac PC

Gen

Strategie

Producator

Dekovir Entertainment

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Craft the World”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.