Craft The World – Sisters in Arms este o actualizare oficială a jocului Craft The World care oferă noi personaje, elemente speciale, arme și decor, precum și creaturi cu noi abilități.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Noi caractere: Femei gnomi. Gnomi care lucrează din greu vor fi de acum înainte însoțiți de surorile lor fermecătoare. Gnomi de sex feminin au un pic mai puține puncte de viață decât omologii lor de sex masculin, dar viteza lor de mișcare este semnificativ mai mare. Ele vor apăra adăpostul și vor explora Dungeon-urile, împreună cu gnomii de sex masculin.
  • Animale de companie: Există ouă feluri de animale de companie care pot fi chemate pentru a vâna dăunători, păzi casă Gnomilor, și pentru a își proteja stăpânii. Faptul de a avea un animal de companie, de asemenea, crește în mod semnificativ nivelul de confort.
  • Echipamentele mobile: Gnomii au devenit auto-suficienți și de acum folosesc scări temporare, fără a aștepta ajutorul jucătorului în cazul în care aceștia nu pot ajunge la un anumit loc. Ei au, de asemenea, acces la parașute, care le permit să sară din locuri înalte, fără să fie răniți.
  • Arme defensive: Gnomii sunt înarmați cu scuturi pentru primi armură suplimentară și pot bloca uneori atacuri complete, dar viteza lor este, de asemenea, ușor redusă. Mai multe tipuri de scuturi de diferite greutăți și niveluri de armură sunt disponibile în DLC.
  • Atunci când maximizezi harta, locațiile de colectare de resurse vor fi marcate cu pictogramele corespunzătoare acestora. Acest lucru va face mult mai ușor găsirea resursa de care ai nevoie pe hartă.
  • Nou echipament defensive pentru gnom: Catapulta mecanizată este eficientă împotriva unor grupuri mari de monștri și cauzează daune unei zone de rază lungă.
  • În această actualizare, vei avea acces la diverse panouri pentru finisarea pereților. Reține că, poți alege aspectul lor cu un clic.
  • Butoaiele de vin care au fost plasate vor genera ocazional sticle de vin, care au mai multe caracteristici utile.
Craft The World – Sisters in Arms se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Craft the World

Craft the World

Dată lansare

24 Noiembrie 2014

Platformă

Mac PC

Gen

Strategie

Producator

Dekovir Entertainment

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Craft The World – Sisters in Arms”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.