Platformă

Disponibil

Regiune

Constructor HD PC Box Art Coperta

La 20 ani de la lansarea oficială, Constructer se întoarce pe consolele de generație curentă și PC!

 

Constructor îi pune pe jucători în pielea magnaților de proprietăți, care trebuie să se se lupte cu rivalii pentru a construi un oraș de succes. Acest lucru nu implică doar construirea rapidă a caselor și întreprinderilor, jucătorii trebuie să negocieze cu încurcatul clan Undesirables, un clan de netrebnici care pot fi folosiți de rivali sau împotriva rivalilor.

 

Utilizarea clanului Undesirables formează una dintre mecanicile de joc de bază. Fie că angajezi unui grup de huligani (Thugs) antagoniști ca să terorizeze un cartier, trimiți o gașcă de Hippy pentru a invada clădirile goale ale rivalilor, aduci pe Mr. Fix pentru a umbla la distribuția de gaze sau implicând lumea interlopă în firmele tale, există mai multe instrumente la dispoziția ta pentru a îi „ajuta” pe ceilalți jucători și pentru a le transforma viața într-un adevărat iad. Te confrunți cu o echipă de protecție a unui mafiot? De ce nu trimiți un grup de clovni maniaci pentru a îți îngrozi dușmanul tău în supunere?

 

Dezvoltat de John Twiddy, programator de renume ale jocurilor The Last Ninja, Ikari Warriors, Disney”s Aladdin și originalului Constructor, alături de legende ale echipei originale, Phil Thornton, Dan Malone și Joe Walker, aceștia au început dezvoltarea jocului Constructor HD, o reimaginare a unui clasic care a inspirat jocuri, precum The Sims și a devenit unul dintre cele mai vândute jocuri ale anilor ’90.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • O grafică uimitoare reimaginată, recreată de către echipa dezvoltatoare a jocului original Constructor
  • Un nou unghi de vizualizare cu capabilități de zoom mai mari și o interfață îmbunătățită, permițând jucătorului să vizualizeze și controleze imperiul lor cu ușurință.
  • Gameplay rebalansat pentru a îmbunătăți experiența de joc din Constructor
  • Noi moduri de joc
  • Noi hărți
Constructor HD se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Constructor HD

Constructor HD

Dată lansare

26 Mai 2017

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Simulator

Producator

System 3

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Constructor HD”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.