Evaluat la 8 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client)

Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

- Recenzii: 1 - Evaluare:
Conan Exiles PC Box Art Temporar

Ești un exilat, proscris și asuprit, condamnat să cutreieri într-un deșert barbar unde cei slabi sunt zdrobiți și numai cei puternici pot trăi. Aici trebuie să te lupți pentru a supraviețui, să construiești, și să domini lumea singur pe propriul server, sau cu dușmani și aliați în multiplayer online.

 

Călătorește printr-o lume vastă, open-world, fără ecrane de încărcare, plină de ruinele civilizațiilor antice și descoperă istoria întunecată și secretele îngropate în timp ce încerci să cucerești și să domini pământurile exilaților. Începe cu nimic altceva decât mâinile goale și creează o moștenire pentru clanul tău, de la simple instrumente la arme gigantice, cetăți și orașe întregi. Subjugă bandiții tărâmului exilat pentru a munci în locul tău, distrugându-le voința pe roata de tortură. Sacrifică inimile inamicilor pe altarele zeului tău și profită de adevărata putere și glorie. Invocă colosalele avatare ale zeului tău și vezi cum aceștia vor distruge inamicii și cetățile lor.

 

Dar amintește-ți: în această țară brutală a zeilor răzbunători, canibali însetați de sânge, și monștrii vicioși, supraviețuirea înseamnă mai mult decât hrană și apă. Explorează ruine misterioase în căutare de comori și cunoștințe, dar ai grijă, mintea ta poate fi coruptă de forțele întunecate ale lumii. Traversează dune uriașe de nisip și caută adăpost de furtuni de nisip ce matură nisipurile arzătoare. Mărșăluiește în război împotriva dușmanilor tăi și dezlănțuie furia ta sălbatică în lupta brutală. Du-te nepregătit și va fi vai de capul și membrele tale.

 

Conan Exiles nu prezintă o lume masivă goală. Ci, este o lume bogată în istorie unde trebuie să descoperi cunoștințele și secretele civilizațiilor antice în timp ce te lupți pentru a îți creea propria moștenire.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

Supraviețuiește lumii barbare dezolante
În lumea lui Conan Barbarul, supraviețuirea înseamnă mai mult decât a te menține bine hrănite și hidratat. Aici trebuie sa te înfrunți cu furtunile de nisip, să îți salvezi mintea înainte de a fi corupt sau veni nebun, să te lupți cu monștrii periculoși veniți din cele mai întunecate găuri ale pământului.

 

Construiește un adevărat imperiu, într-o lume open world vastă
Călătorește printr-o lume open world uriașă, fără ecrane de încărcare umplută cu pericol și oportunitate, explorează totul, de la dune de nisip la ruinele falnice. Minează și colectează resurse pentru a crafta echipamente și arme, apoi construiește totul dintr-o așezare mică în orașe întregi.

 

Descoperă istoria întunecată a civilizației antice
Explorează ruinele bântuite ale civilizațiilor antice și descoperă comori masive și secrete. Aflați mai multe despre oamenii care au locuit în această lume înainte și ceea ce a dus la dispariția lor prin inscripții, NPC-uri rătăcite, și mediul în sine.

 

Invocă puterea zeilor
Scoate inimile din dușmanii tăi și sacrifică-le pe altarele zeului tău ales, pentru a câștiga binecuvântarea acestuia. Preia controlul direct al imenselor avatare, falnice și fă ravagii în fața inamicilor tăi în timp ce zdrobești casele lor și îi alungi de pe pământurile lor.

 

Apără-ți tărâmul folosind o armată de sclavi
Înrobește criminalii tărâmului exilat și forțează-i să se alăture cauzei și să apere teritoriul tău. Pune-i pe roata de tortură și înfrânge-le voința, apoi transformă-i în luptători, arcași, meșteșugari, animatori și multe altele. Găsește thrall-i rari pentru cele mai mari recompense!

 

Domină-ți dușmanii
Mărșăluiește la război împotriva dușmanilor tăi, folosind explozibili și vezi cum fortificațiile lor se năruie devenind praf, apoi eliberează-ți furia ta sălbatică cu atacuri brutale care vor lăsa în urmă capete și membre secționate. Găsiți sau construiește o gamă largă de arme și armuri.

 

Joacă în echipă sau singur
Joacă singur la nivel local sau lupta pentru supraviețuire și dominație în multiplayer persistent pe servere publice. De asemenea, poți găzdui propriul server și invita alți membrii care se pot alătura într-o lume în care ai un control pe deplin al regulilor și setărilor. Vrei să te joci doar cu prietenii? Încercă modul co-op!

 

Controlează propria experiență
Atunci când joci singur local sau pe un server și ești administratorul acestuia, ai la dispoziție o gamă variată de instrumente de joc. Acestea îți permit să modifici viteza de progresie a XP-ului, să dai naștere la monștri, să devi invizibil, să dezactivezi avatare, și multe altele. Fii maestru al propriului server!

 

Joacă cu modd-uri
Descarcă modd-uri pentru Conan Exiles direct din Steam Workshop pentru a îți personaliza experiența de joc. De asemenea, poți descărca motorul Unreal Editor, personalizat pentru Conan Exiles și să începi să îți creezi propria aventură!

Conan Exiles se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Conan Exiles

Conan Exiles

Dată lansare

31 Ianuarie 2017

Platformă

PC Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

Funcom

1 recenzie pentru Conan Exiles

  1. – Evaluat la 8 din 10
    O sa-l mai menajam tinand cont ca este in in early access.

Revizuiți “Conan Exiles”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.