Platformă

Disponibil

Regiune

Champions of Anteria Box Art

Plonjează direct într-o luptă palpitantă

Inamicii tăi pot mormăi inteligibil, dar asta nu înseamnă că sunt proști. Învingerea acestor bestii va necesita strategii bine gândite, tactici inteligente, și combinația potrivită a trei campioni din cei cinci. Alege bine, iar puterea combinată a Campionilor tăi va tăia direct prin vrăjmașii tăi, ca o sabie fierbinte prin lavă topită. Alege prost, iar tu vei fi mâncare pentru monștrii. În orice moment, poți întrerupe jocul, schimba tacticile, și reintra în lupta corp la corp fără a pierde o secundă.

 

Cucerește o lume amețitoare
De la deșerturi aride la păduri misterioase, de la zăpezi congelate la jungle și zone tropicale, frumoasa lume-letală din Anteria te invită să îți făurești propria cale spre victorie. Alege pe cine, când și unde vei ataca sau apară progresul cu greu câștigat de pe hartă. Dar amintește-ți că deciziile luat afectează în mod direct lumea din jurul vostru, iar fiecare acțiune are o consecință.

 

Dovedește-ți puterea în lupte uimitoare în fața boșilor masivi
Sunt mari, sunt urâți, și speră să îți mărunțească Campionii tăi în bucățele micuțe. Ei sunt boșii din Anteria, și vei avea nevoie de strategii de luptă strașnice și mișcări rapide ca de fulger pentru a îi înfrânge. Schimbă tacticile de luptă în orice moment, evită capcanele boșilor letale, și doboară-i într-o luptă demnă și înflăcărată.

 

Crează cei mai buni războinici
După fiecare misiune, revino în cetate și crează poțiuni, armuri, arme și alte instrumente letale pentru a îți face campionii mai puternici – și pentru a face viața inamicilor și mai mizerabilă.

 

Salvează o lume sfâșiată de război
Pe măsură ce jucătorii progresul prin Anteria, ei descoperă o narațiune a unui teren frumos destrămat și pârjolit de ani de conflicte constante între clanurile care se războiesc. Dar, în timp ce eroii tăi se străduiesc să aducă pacea în acest tărâm magic, ei trebuie să se confrunte cu un vrăjitor malefic și armata lui de strigoi, care sunt cunoscuți pentru cu totul altceva și nu pentru dorința de a aduce liniște.

Galerie de imagini pentru acest produs

Champions of Anteria se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Ubisoft

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului pe adresa de e-mail.

Champions of Anteria

Champions of Anteria

Dată lansare

30 August 2016

Platformă

PC

Gen

Strategie

Gen

Blue Byte Software

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Champions of Anteria”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.