Platformă

Disponibil

Regiune

Controller

Carmageddon Reincarnation Coperta

Carmageddon: Reîncarnarea este senzația de conducere automobilistică unde pietonii (și vacile), înseamnă puncte iar adversarii tăi sunt o grămadă de nebuni ce conduc diverse mașini nebunești de ucis care cumva pot rula pe stradă. Este antidotul la orice joc de curse standard!

 

Dezvoltatorii au îmbunătățit unul dintre cele mai controversate titluri ale anilor 90 dar și unul dintre cel mai inovativ și avansat tehnic al acelei generații. Noul joc oferă aceeași experiență dinamică unică, introducând noi inovați tehnice. Carmageddon a fost adaptat secolului 21 și gamerilor care doresc un altfel de distracție, plină de adrenalină și distrugere.

 

Joacă în moduri pline de adrenalină împotriva noilor adversari AI îmbunătățit, sau online față de restul fanilor, Carmageddon! Progresează în carieră prin rank-urile Carma sau zburdă cu mai mulți jucători în moduri precum Car Crusher, Fox ‘n’ Hounds, Death Race sau Checkpoint Stampede, distracție frenetică umplută de experiența Carmageddon, plină de violență, bonusuri nebune și momente hilare distructive.

 

Retrăiește toate momentele de distrugere cu un nou sistem Action Replay System, ce oferă diferite opțiuni și camere atunci când trebuie să îți reamintești de cele mai distructive momente. Obține scoruri record, momente inedite și colectează realizările impresionante. Jocul va include realizări, provocări și elemente de colectat ce pot fi strânse în timpul jocului pentru a strânge toate secretele Carmageddon, asta dacă experiența explozivă nu era destul.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Carieră single-player
  • Mod Freeplay
  • Moduri multiplayer online și offline
  • Moduri concepute de comunitatea CarMODgeddon
Carmageddon: Reincarnation nu este în stocul nostru! Jocul poate apărea oricând.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Carmageddon: Reincarnation

Carmageddon: Reincarnation

Dată lansare

21 Mai 2015

Platformă

PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One

Gen

Racing

Gen

Stainless Games

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Carmageddon: Reincarnation”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.