Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Call of Duty Modern Warfare Remastered Box Art

Unul dintre cele mai preciate jocuri din istorie, Call of Duty: Modern Warfare se întoarce, remasterizat în adevărată înaltă definiție, cu texturi îmbunătățite, redare pe bază de fizică, iluminat de înaltă dinamică și multe altele. Dezvoltat de Infinity Ward, premiatul Call of Duty 4: Modern Warfare a stabilit un nou standard la lansarea sa pentru acțiuni cinematice intense, în timp ce a primit lauda universală ca fiind unul dintre cele mai influente jocuri video din toate timpurile. Câștigătorul a numeroase premii ale Jocului Anului, Call of Duty 4: Modern Warfare a devenit un fenomen instantaneu clasic și global, care a stabilit ștacheta pentru shooter-urile First Person, iar acum se întoarce pentru o nouă generație de fani.

 

Retrăiți una dintre cele mai iconice campanii din istorie, deoarece sunteți transportat în întreaga lume, inclusiv misiunile preferate de fani „All Ghillied Up”, „Mile High Club” și „Crew Expendable”. Veți deveni unul din personajele de neuitat Sgt. John „Săpun” MacTavish, Capt. John Price și mai mulți, în timp ce luptați împotriva unui grup de dușmani mârșavi în teatre de luptă globale din Europa de Est, Rusia rurală, până în Orientul Mijlociu. Printr-o narațiune captivantă plină de răsturnări de situație, apelați la tehnologie sofisticată și putere de foc superioară pe măsură ce coordonați atacurile terestre și aeriene pe un câmp de luptă unde viteza și acuratețea sunt esențiale pentru victorie.

 

În plus, colaborează cu prietenii tăi în modul online care a redefinit Call of Duty introducând killstreaks, XP, Prestige și multe altele în moduri personalizate, clasice pentru multiplayer.

Galerie de imagini pentru acest produs

Vezi toate produsele din seria
Call of Duty
Call of Duty: Modern Warfare Remastered nu este în stocul nostru! Jocul poate apărea oricând.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Dată lansare

4 Noiembrie 2016

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Shooter

Producator

Infinity Ward

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Call of Duty: Modern Warfare Remastered”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.