Evaluat la 8.66 din 10 bazat pe 3 recenzii (3 recenzii clienți)

Platformă

Disponibil

Gen

Regiune

Controller

- Recenzii: 3 - Evaluare:
Call of Duty Advanced Warfare Cover

Call of Duty: Advanced Warfare, este o nouă abordare pe care seria Call of Duty o abordează. Advanced Warfare prezintă un viitor puternic, unde tehnologia și tactica au creat un război diferit.

 

Oferind o performanță grafică desăvârșită și o poveste impresionantă ce îi are ca actori pe Kevin Spacey în pielea unuia din cei mai puternici oameni din lupe, modelând viziunea bătăliilor din viitor.

 

Call of Duty: Advanced Warfare ia loc într-un viitor plauzibil unde progresul tehnologic și practica militară a creat un război cu consecințe grave.

 

Facțiuni militare mercenare au devenit forțele dominante a multor țări care își trag puterea din fondurile lor pentru a schimba regulile războiului.

 

Jonathan Irons creatorul și președintele celei mai mari facțiuni militare, Atlas Corporation se află în centrul războiului.

Compania este atât de puternică încât nu se supune niciunui guvern. America a angajat-o știind lucrul acesta, dar se pare că tot se schimbă.

 

America a crezut că este destul de puternică pentru a controla compania Atlas, însă aceasta s-a înșelat. Acum Atlas își duce propriul război.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

– Puternicele exoschelete modifică fiecare aspect din lupta, permițându-le combatanților să se spawneze cu un arsenal pregătit de distrugere.
– Caracterele se pot arunca în aer și să își controleze mișcările prin rachetele atașate de ei. Alte abilități îți permit să te confunzi cu medii și puterile biomecanice vă oferă putere, agilitate, rezistență și viziune a câmpului de luptă de ne-egalat.
– Un arsenal puternic ce se bazează pe tehnologie. Noi echipamente, noi abilități și noi vehicule vor fi disponibile să le utilizați.
– Jucătorii pot alege între muniție standard și muniție nouă ce diferă de la clasă la clasă, muniție ce oferă o luptă dinamică.

Vezi toate produsele din seria
Call of Duty
Call of Duty: Advanced Warfare se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Call of Duty: Advanced Warfare

Call of Duty: Advanced Warfare

Dată lansare

4 Noiembrie 2014

Platformă

PC PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One

Gen

Shooter

Producator

Sledgehammer Games

3 recenzii pentru Call of Duty: Advanced Warfare

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
    Merge, chiar daca nu este perfect, in multiplayer isi face treaba de minune.
  2. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
    Daaa multiplayerul jocului face toti banii, in rest nu impresioneaza atat de mult.
  3. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Este superbbbb, mai ales multiplayer-ul!!!

Revizuiți “Call of Duty: Advanced Warfare”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.