Platformă

,

Disponibil

Regiune

Call of Duty 4 Modern Warfare Coperta

Noul thriller de acțiune al echipei premiate Infinity Ward, creatorii seriei Call of Duty, oferă cea mai intensă și cinematică experiență de acțiune vreodată. Call of Duty 4: Modern Warfare oferă înarmează gamerii cu un arsenal de arme de foc puternice și moderne și îi transportă în cele mai periculoase puncte din întreaga lume pentru a opri un grup inamic care amenință lumea.

 

Jucând ca ambele tipuri de unități legendare, U.S Marine și British S.A.S. gameri vor fi soldați luptând printr-o poveste plină de răsturnări și transformări, folosind tehnologie sofisticată, putere de foc superioară și atacuri coordonate de teren și aer pe un câmp de luptă unde viteza, acuratețea și comunicarea sunt esențiale pentru victorie. Titlul epic oferă, de asemenea, o complexitate suplimentară a acțiunii multiplayer, oferind fanilor online o nouă comunitate de game persistentă, captivantă și personalizabilă.

Vezi toate produsele din seria
Call of Duty
Call of Duty 4: Modern Warfare se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Call of Duty 4: Modern Warfare

Call of Duty 4: Modern Warfare

Dată lansare

6 Noiembrie 2007

Platformă

PC PS3 Xbox 360

Gen

Shooter

Producator

Infinity Ward

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Call of Duty 4: Modern Warfare”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.