Platformă

,

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Controller

Bus Simulator 16 Box Art

Câștigă lupta zilnică cu timpul – devino un șofer de autobuz!

 

Șase autobuze realistice printre care două autobuze licențiate MAN, Lion’s City și o lume gigantică accesibilă te așteaptă în Bus Simulator 16.

 

Transportă pasagerii către destinațiile lor în cinci districte ale orașului,autentice în siguranță și la timp. Condu autobuze cu două uși, cu trei uși, sau un autobuz articulat prin traficul plin de navetiști la orele de vârf. Ai grija pentru vehiculele de urgență, și evită șantierele de construcții. Dar ai grijă să nu provoci accidente și infracțiuni de trafic!

 

De asemenea, va trebui să mențini ordinea în interiorul autobuzului. Calmează pasageri deranjați, repară ușile blocate, vinde corect biletele, și extinde rampa pentru pasageri în scaun cu rotile în timp util. Va trebui să fi eficient dacă dorești să respecți programul, deoarece doar așa îți vei putea clădi reputația în oraș, câștiga încrederea pasagerilor și cel mai important, fă bani!

 

Cu cât îți respecți mai bine reputația ta, cu atât mai mult vor veni contractele pe care le poți asigura, iar mai multe autobuze vor fi disponibile pentru compania ta.

 

Deblochează districte suplimentare ale orașului și planifică cu atenție traseele pentru angajații pe care îi vei dobândi.

 

Pe măsură ce devii de succes, ve dobândi, de asemenea, mai multe bannere publicitare pentru autobuze, care aduc bani suplimentari. În cazul în care autobuzele sunt prea plictisitoare, le poți schimba culoarea și chiar lipu abțipilduri deblocabile.

 

Crezi că șoferii de autobuz sunt singuri? Nu în autobuz Simulator 16! Invită-ți prietenii să te ajute să progresezi în modul multiplayer și să aceștia vor preia rute pentru tine. Banii pe care îi câștigăți împreună pot fi folosiți pentru a extinde compania voastră de transport in comun, dominând astfel orașul.

 

Vrei să conduci și mai multe autobuze și să te asigură că orașul Sunny Springs este exact așa cum dorești? Uneltele de modding își vor permite să construiești orașul exact așa cum dorești pentru a se potrivi cu propriul gust. Bus Simulator 16 permite utilizarea programelor cum ar fi Blender și Gimp pentru a ajusta aspectul vizual al autobuzelor existente pe placul tău, precum și integrarea propriile autobuze personalizate și clădiri în joc.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

 • 6 autobuze realistice: autobuze cu 2 uși, 3 uși și autobuze articulate
 • 2 autobuze MAN Lion’s City
 • O lume gigantică accesibilă ce oferă 5 districte autentice care pot fi deblocate unul câte unul  pentru o experiență open world
 • Plănuiește-ți propriile rute
 • O multitudine de pietoni și vehicule prezentând diferite comportamente aducând orașul la viață
 • Situații de trafic dificile
 • Situații neprevăzute precum uși ce se blochează și cereri speciale de la pasageri
 • Respectă regulile de conducere și urmează programul pentru a debloca diferite autobuze, districte și misiuni
 • Manageriează-ți propria compania, angajează lpferi cu diferite caracteristici și abilități iar apoi optimizează rutele și profitul
 • Manageriează compania de autobuze alături de prieteni în modul multiplayer
 • Personalizează propriile autobuze cu diferite culori și abțipilduri
 • Unelte modding
 • Suport pentru volanele și gamepad-urile populare
Bus Simulator 16 se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Atenție, Bus Simulator 16 poate fi activat doar în Europa!
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Bus Simulator 16

Bus Simulator 16

Dată lansare

2 Martie 2016

Platformă

PC

Gen

Simulator

Producator

StillAlive

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Bus Simulator 16”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.