Evaluat la 10 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client)

Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

- Recenzii: 1 - Evaluare:
Bulletstorm Box Art

Bulletstorm reușește să instituie o tensiune în jocurile de tipul FPS , toate cu ajutorul abordării sale unice, „nimicește cu skill” gameplay.

 

Jocul urmează povestea unei confederații futuristă ce este păzită de o trupă de elită de mercenari numită Dead Echo. Când doi dintre membri, Grayson Hunt și Ishi Sato, află că au lucrat pentru partea greșită, aceștia sunt trădați de propriul lor comandant și sunt forțați să se mute la marginea galaxiei. În Bulletstorm, cei doi se trezesc inconjurat de hoardele de mutanți, bande ce îți pot crăpa oasele, toate acestea într-un  paradis îndepărtat și abandonat. Ei au stabilit două obiective: Supraviețurea pentru a scăpa de pe planetă și răzbunarea pe comandantul lor, omul care i-a exiliat.

 

Jucătorii deveni Grayson Hunt, aceștia sunt ajutați de către un arsenal complet de mișcări unice, exagerate și arme de foc uriașe. Bulletstorm este prevăzut cu skillshots-uri distincte, pentru a oferi un nivel fără precedent și o satisfacție teribilă. Sistemul recompensează jucătorii pentru a provoca daune cât mai mult și pot face toate acestea în cele mai creative moduri cu putință. Cu cât mai scandalos skillshot-ul, cu atât vor primii mai multe puncte care vor merge spre upgrade-uri și abilități de caracter și arme deblocabile. Acest lucru le permite să facă mai multe mega combo-uri creative și skillshots.

Galerie de imagini pentru acest produs

Bulletstorm se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Origin

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Origin pe adresa de e-mail.

Bulletstorm

Bulletstorm

Dată lansare

22 Februarie 2011

Platformă

PC PS3 Xbox 360

Gen

Shooter

Producator

People Can Fly

1 recenzie pentru Bulletstorm

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Un joc exceptional ce-ti ofera nenumarate ore de gameplay.

Revizuiți “Bulletstorm”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.